wmhklcn25

Uzman
Spora başladım, 188 boyum var hafif yağlı bir vücudum var. Beslenmemi falan düzelttim, 2-3 günde bir gidiyorum. Değişim ne zaman belli olur.

Beslenmeyi düzenli tutup. Spora eksiksiz devam edersen 2 Ay'a kalmaz kıvrımlarını hissedebilirsin.

Hocam yağ oranı fazla onu düşürmemek lazım bol protein yiyorum 2 günde bir gidiyorum elimden geldiğince kardio yapıyorum 1 saat

O dolgun göğüs ve kol, ince bel fiziği anca 2 yılda belirir çünkü 188'sin. 168 olsaydın 3 ayda herkülümsü bi şeye benzerdin fakat sadece ayna karşısındaki fotoğrafta, gerçek hayatta o 3 aylık elemanlar senin yanında minik kalacak sen zamana güven ve basmaya devam et.
Anladim Hocam yağ oranı düşürmek için tavsiyeniz varmi

3 4 ayda değişim gözlemleniyor. Eğer spora başladıysanız bıraktığınız an hızlı kilo artışı yaşayacaksınız. Spor azim işi. Değişim kaç ay sonra belli olur diyen birisi "kilo vereyim de sonrasında seversem devam ederim" düşüncesine sahip olabilir mi? Çünkü çok kaslı arkadaşlarımın yağ tulumuna dönüştüğünü gördüm. Tavsiyem severek yap. Evet sonuç almak sonuç görmek hepimizin istediği fakat bu bir süreç ve devamlılık önemli.
Hocam çok ciddiyim yağ oranım yüksek sadece bida bira fazla içiyorum onu yok ettim ful basiyorum

Anladim Hocam yağ oranı düşürmek için tavsiyeniz var mi

Var, ağırlığa yüklen kardiyoyu salla. Ağırlık en iyi yağ yaktırıcıdır sen yeter ki sağlam bas ve dikkatli beslen, diğer her gün bir saat kardiyo yapanlar ileride göbek bağlarken sen taş gibi gezersin. Okula gidiyor musun biyoloji dersinden haberin ne kadar var bilmem ama yağı yakan tek şey kas kütlesidir ve kas kütlesi de en iyi ağırlık çalışmasıyla ve sağlam beslenmeyle artar. Aman bisiklet sür aman yürüyüş yap aman koşu bandı diyenler ya bu konuda cahildir ya da daha uzun süreli müşteri olman için kandırmaya çalışıyorlardır.

Var, ağırlığa yüklen kardiyoyu salla. Ağırlık en iyi yağ yaktırıcıdır sen yeter ki sağlam bas ve dikkatli beslen, diğer her gün bir saat kardiyo yapanlar ileride göbek bağlarken sen taş gibi gezersin. Okula gidiyor musun biyoloji dersinden haberin ne kadar var bilmem ama yağı yakan tek şey kas kütlesidir ve kas kütlesi de en iyi ağırlık çalışmasıyla ve sağlam beslenmeyle artar. Aman bisiklet sür aman yürüyüş yap aman koşu bandı diyenler ya bu konuda cahildir ya da daha uzun süreli müşteri olman için kandırmaya çalışıyorlardır.
Hocam 100g protein almaya çalışıyorum günde özellikle yumurtadan hem ucuz hem güzel onun dışında ağırlıkla yapabildiğimin en iyisini yapıyorum spora gitme sıklığı ne olmalı