Geçen sene yazın 2-3 ay çok güzel bir şekilde düzenli sporumu yapıyordum, kendimce iyi diyebileceğim bir görüntü olmuştu. Sonra YKS senem girdi sporu bıraktım bu yaz yine başlarım dedim ama hala başlayamadım. Hava çok sıcak, motivasyonum yok. Oturduğum yerden kalkıp diğer koltuğa geçene kadar terliyorum öyle bir sıcak var. Yardım!
Detaylar
Kim cevapladı?Emre Human
Üstün
Ege Fitness motivasyon izle kendine gel.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Alan değiştir. Bende YKS sonrası bıraktığım fitnessa geri başladım 1 hafta sonra illalah ettim. Şimdi boksa geçtim cillop gibi akıyor vallahi antrenmanlar. Ha bu sıcakta boks önermem salonun yerleri bardakla su dökmüş gibi ıslanıyordu ter yüzünden.
Deniz744
Başarılı
Geçen sene yazın 2-3 ay çok güzel bir şekilde düzenli sporumu yapıyordum, kendimce iyi diyebileceğim bir görüntü olmuştu. Sonra YKS senem girdi sporu bıraktım bu yaz yine başlarım dedim ama hala başlayamadım. Hava çok sıcak, motivasyonum yok. Oturduğum yerden kalkıp diğer koltuğa geçene kadar terliyorum öyle bir sıcak var. Yardım!
O spor yaptığın zamanlarındaki fotoğraflarına bak, eğer fotoğraf yoksa o zamanki halini düşün. Bir de aynaya bak. O zamana geri dönmek istiyorsan spora yazıl. Ha aynada gördüğün kişiden memnunsan gerek yok.
O spor yaptığın zamanlarındaki fotoğraflarına bak, eğer fotoğraf yoksa o zamanki halini düşün. Bir de aynaya bak. O zamana geri dönmek istiyorsan spora yazıl. Ha aynada gördüğün kişiden memnunsan gerek yok.
Hocam aslında aynadakinden memnunum da artık PC başında oturmaktan her yerim ağrımaya başladı. Bir yerde dur demem lazım.
Deniz744
Başarılı
Hocam aslında aynadakinden memnunum da artık PC başında oturmaktan her yerim ağrımaya başladı. Bir yerde dur demem lazım.
Tek sorun buysa dik dur, korse morse alma daha kötü yapar durumu. Arkana yaslanıp oyna, muhtemelen online oyun falan oynayıp 100 yaşındaki dede gibi duruyorsun, bunu yapma.
Hocam aman aman fazla bir kilon yoksa bence fitness yerine başka sporlar da deneyebilirsin belki daha çok hoşuna gider.
O hakkımı geçen sene kullandım...Kız arkadaş yap, hayatınin merkezine koy. Senden ayrilacaktir. 3 gün boyunca bunu düşünerek kendini mutsuz hissettir. Salona git kulaklığı tak Alizade-Trip attım aç ve bas!
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-