Kardeşim daha 15 yaşındasın çok kafaya takma böyle şeyleri. Ha yok çok takıyorum ben diyorsan da şu an yediğinin yarısını ye. Cips kola çikolatayı da haftada 1'e düşür. Birkaç yıl sonra spor salonuna gidersin bu yaşta gerek yok.
Detaylar
Kim cevapladı?SpeedBeast34
Üstün
Selam, 15 yaşındayım, 85 kiloya ve 1.92 boya sahibim. Vücut yağ oranım belli şekilde fazla, bu yağdan kurtulmak için nelere dikkat etmeliyim?
Şekerli içecek ve abur cuburu azalt.
Her öğünde protein ye yumurta, tavuk, yoğurt gibi.
Haftada 3–4 gün ağırlık veya vücut ağırlığı egzersizi yap.
Her gün biraz yürüyüş veya hafif kardiyo ekle.
7–9 saat uyu.
Aç kalma, sadece düzen kur.
Amaç kilo vermek değil unutma yağ azaltıp kas artırmak.
carlsbergg
Çalışkan
Dış görünüş manasında göbeğin yan kısımları baya yağlı duruyor,kardiyoyla yakabilirim diye düşünüyorum.
Teşekkürler hocam arkadaşlardan yardım alacağım.Yağ oranını bilmeden yorum yapmak saçma skinny fat biri bu kiloda hem zayıf hem göbeklidir.
Ağırlık antrenmanı yapıp kondisyon çalışacaksınız, nabzınız 120'lerde gezecek. Bisiklet olur aralıklı koşu olur eğimli yürüyüş olur düzenli yapmanız lazım. Bol bol su tüketin, 130-170gr arası protein alın 2400-2600 arası kalori vs kurtarır sizi (aralık tahmini birinden yardım almanız daha tutarlı olur haftalık ölçümler vs gerekiyor maksimum verim için)
Body recomposition u araştırabilirsiniz.
Bisiklet biniyorum normal zamanda,yanına bir de bunu eklersem derdim çözülür gibi.Her gün en az 10k adım kardeşim. Şeker ve ekmek kullanıyorsan kes ayrıca.
Hocam takmaktan değil de rahatsız ediyor,2 adım atınca bile ciğerim tıkanıyor.Dediklerinizi uygularım.Kardeşim daha 15 yaşındasın çok kafaya takma böyle şeyleri. Ha yok çok takıyorum ben diyorsan da şu an yediğinin yarısını ye. Cips kola çikolatayı da haftada 1'e düşür. Birkaç yıl sonra spor salonuna gidersin bu yaşta gerek yok.
Teşekkürler hocam.Şekerli içecek ve abur cuburu azalt.
Her öğünde protein ye yumurta, tavuk, yoğurt gibi.
Haftada 3–4 gün ağırlık veya vücut ağırlığı egzersizi yap.
Her gün biraz yürüyüş veya hafif kardiyo ekle.
7–9 saat uyu.
Aç kalma, sadece düzen kur.
Amaç kilo vermek değil unutma yağ azaltıp kas artırmak.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-
-