Hocam şöyle videonun tam halini atayım isterseniz. Dışardan izlerken ben baya keyif almıştım ancak sizin gibi bu işin içindekiler için göz kanatan cinsten sanırım :)

Bence gençlerin böyle şeyler yapması iyi bir şey, bundan zevk aldıklarını ve atmosfer sağlamaya çalıştıkları da net belli. Ancak güreş hafife alınacak bir spor değildir, sakatlıklara çok açıktır mümkün olduğu kadar hoca varken yapmaları lazım böyle şeyleri. :)

Hocam şöyle videonun tam halini atayım isterseniz. Dışarıdan izlerken ben bayağı keyif almıştım ancak sizin gibi bu işin içindekiler için göz kanatan cinsten sanırım :)

Bu arkadaşlar fitness ile uğraşıyorlar, ortamdan belli. Güreşle uzaktan yakından alakaları yok. Birbirlerinin omuzundan tutup ittirmelerinden belli aslında. En ufak örnek olarak takedown denenebilirdi o pozisyonda ama kendi aralarında yatırmaca yapmışlar. Giydikleri ayakkabı gündelik spor ayakkabı, uygun değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
@22475 @michaelscofield hocalarım biraz teknik kullanmaya çalıştılar, bu sefer nasıl olmuş? 😂

Yine güreş namına bir şey yok hocam. Yaptığı takedown bile yanlış :D. Biraz daha böyle devam ederler ise mutlaka biri sakatlanacak gibi. Ortam bile müsait değil. Arkadaşlar güreşi çok hafife alıyor muhtemelen. Arkada kocaman kolon var, onu da geçtim 13. Saniyede spor eşyaları var. Yere yatırmaya çalışırken kafasını vursa sonuçları çok kötü olur.