0192617362

Uzman
Evde yata yata oramız büyüdü. Arkadasla spora gidelim dedik, bugün ilk defa gideceğiz ama ne bir şey bildiğimiz var ne de yaptığımız. İlk gunde ne yaptırırlar, program olayı falan var mı? Yanıma havlu, su, normal kıyafetim dışında bir şey almama gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evde yata yata oramız büyüdü. Arkadasla spora gidelim dedik, bugün ilk defa gideceğiz ama ne bir şey bildiğimiz var ne de yaptığımız. İlk gunde ne yaptırırlar, program olayı falan var mı? Yanıma havlu, su, normal kıyafetim dışında bir şey almama gerek var mı?

Havlu, su şort falan gitmen iyi olur. Fazla bir şeye gerek yok. Hareketleri de hocalara sorman senin için iyi olur.

Senin kafana takman gerekmiyor. Orada hocalar yardımcı oluyor.

Programına bağlı kalman yeterli. Saydıkların dışında bir şey getirmene gerek yok.

Sadece ısın, en küçük kilolarla başla yoksa hamlık insanı çok yoruyor insanın hevesi kaçıyor.
İlk gün değil ilk hafta böyle ilerle zamanla hem hareketlere alışırsın hem de hamlık ağrıların olmaz.
Antrenörler genelde özel dersi severler sonrasında supplement satmaya çalışanlarda oluyor eğer podyuma çıkmıyorsan bence gerek yok.
Not olarak steroid kelimesini duyduğunda oradaki insanlardan uzaklaş.

Isınmalarını doğru yap ve gitmeden önce ve spor sonrası deodorant kullan. Benche veya makinelere oturacağın vakit havlunu koy yoksa milletin sana çok ayrı gözle baktığını hissedersin.

Su, havlu tek şart. Bunun dışında zaten ilk gittiğinde değerlerini ölçerler, sana buna göre bir program verirler. O programın belli bir süresi olur, o program bitince yenisini verirler. Benim için böyleydi en azından.