Arkadaşlar ölmeden önce herhangi bir zaman dolph lundgren vücudu yapmak istiyorum. Şu anlık yaşımın küçük olması sebebiyle yapmak imkansız gibi. Daha ergenlikten bile çıkmadım. Yaşım 14 boyum 187 kilom 60 yağ oranım yüzde 19 gibi görünüyor. Teyit etmedim. İleride spora başlamayı düşünüyorum. Yapmamı önerdiğiniz şeyler neler? En can alıcı kısım 30 kilo alıp yüzde 12 yağ oranına düşmek olacak. Ben bunu nah yaparım ama yine de merak sardım yani.

En iyi dönemdesin, testo tavan. yağ oranını US navy'e göre mi ölçtün? 187 boy 60kg %19 yağ oranı fazla gibi. Önerecek pek bir şey yok aslında, spora başla bol yemek ye. 100gr proteinin üstüne çık kilon düşük olduğu için bir tık daha hızlı sonuç alırsın. Bunun yavaş ve zor bir süreç olduğunu unutma yeterli. 2 ayda süper bir vücudun olmayacak ama şimdiki halinden daha iyi olacaksın. Herkese bol şans!

En iyi dönemdesin, testo tavan. Yağ oranını us Navy'e göre mi ölçtün? 187 boy 60kg %19 yağ oranı fazla gibi. Önerecek pek bir şey yok aslında, spora başla bol yemek ye. 100gr proteinin üstüne çık kilon düşük olduğu için bir tık daha hızlı sonuç alırsın. Bunun yavaş ve zor bir süreç olduğunu unutma yeterli. 2 ayda süper bir vücudun olmayacak ama şimdiki halinden daha iyi olacaksın. Herkese bol şans!

Hocam yağ oranını sadece Google fotoğraflarına göre karar verdim. Yani olabilecek en amatör şekilde. İsterseniz fotoğraf atabilirim. Ayrıca 2 ay içinde çoğunluğu kas olacak şekilden fazla kaç kilo alabilirim?

Hocam yağ oranını sadece Google fotoğraflarına göre karar verdim. Yani olabilecek en amatör şekilde. İsterseniz fotoğraf atabilirim. Ayrıca 2 ay içinde çoğunluğu kas olacak şekilden fazla kaç kilo alabilirim?
Bel ve boyun ölçülerini al, boy kilo cinsiyet yaş olarak chatgpt'ye at o sana yağ oranını ortalama olarak söyler. Hata payı yüksek fakat bir fikir verir. Gelişimi kontrol etmek için biceps vb. ölçüleri de al ()

2 ay içinde protein ağırlıklı ve kalori fazlalığıyla yersen 3-5 kilo kadar alabilirsin. Fakat genetiğin rolü önemli, sen 3 kilo alırsın ben 5 kilo alırım. Ama günün sonunda ikimiz de başladığımız noktadan daha iyi oluruz. Önemli olan kendimizi diğerleriyle değil kendinle kıyaslamak olmalı, yoksa kafayı yersin.

RockyHighway79'un attığı siteden günlük kalori ihtitacını hesapla ve üstüne 500-600 kalori ekle. Her gün yüksek kalori beslenmen lazım.

Bel ve boyun ölçülerini al, boy kilo cinsiyet yaş olarak chatgpt'ye at o sana yağ oranını ortalama olarak söyler. Hata payı yüksek fakat bir fikir verir. Gelişimi kontrol etmek için biceps vb. ölçüleri de al ()

2 ay içinde protein ağırlıklı ve kalori fazlalığıyla yersen 3-5 kilo kadar alabilirsin. Fakat genetiğin rolü önemli, sen 3 kilo alırsın ben 5 kilo alırım. Ama günün sonunda ikimiz de başladığımız noktadan daha iyi oluruz. Önemli olan kendimizi diğerleriyle değil kendinle kıyaslamak olmalı, yoksa kafayı yersin.

RockyHighway79'un attığı siteden günlük kalori ihtitacını hesapla ve üstüne 500-600 kalori ekle. Her gün yüksek kalori beslenmen lazım.

Teşekkürler.

Hata payı yüksekse niye ChatGPT'yi öneriyorsun hocam :D?

Hata payı yüksekse niye ChatGPT'yi öneriyorsun hocam :D?
Chatgpt'nin hata payı yüksek değil. US navy formülünün hata payı yüksek. Amerikan donanmasında kullanılan sistem bu fakat tamı tamına vermiyor yağ oranını, sapma olabiliyor. Fakat ev ortamında yapabileceğin en iyi yağ oranı bulma yöntemi budur.