@Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü Herkesin kendi eldiveni hocam, federasyon vermiyor.

Bjj ajp tour gibi hocam, Türkiye'de lisansın var mı diye bakmıyor, katılım ücretini ödeyip sporcu olarak çıkabiliyorsun. Onun dışında Türkiye'de de özel organizasyonlar vendetta gibi başkasına ait olan federasyonun sahibinin MMA Federasyonu'ndan değil herhangi bir adamın olduğu organizasyonlar, özel oluyor hocam.

Örneğin: UFC özel organizasyon sahibi dana white, onun gibi. MMA federasyonu başkanı değil.
Anladım hocam, boksta eldivenler orada veriliyor iba onaylı o yüzden sormuştum, he çoğu kişide eldiven var ama orası başka. Anladım onun dışında organizasyon şeyini hocam, başarılar dilerim tekrardan.

Gerçekten helal olsun, konuyu baştan sona okudum. 👏 Daha yolun başında olmana rağmen ortaya koyduğun emek ve disiplin gerçekten takdire değer. 4 maçın 4'ünü de ilk rauntta bitirmek zaten başlı başına büyük başarı ama bence asıl etkileyici olan, sadece maç sonuçları değil; yıllardır düzenli şekilde BJJ, güreş ve grappling çalışman, yüzlerce sparring yapman ve yaşadığın sakatlıklara rağmen pes etmeyip devam etmen.

Özellikle knockdown olup geri dönmen, sakatlıklardan sonra tekrar çalışmaya devam etmen ve kendine bir hedef koyup o hedef doğrultusunda ilerlemen ciddi bir mental güç gösteriyor. Üstelik bunu sadece kendin için değil, okulunu ve üzerinde emeği olan insanları temsil ederek yapman da ayrıca güzel.

8-13 Eylül'deki Türkiye Şampiyonası senin için çok güzel bir tecrübe olacak. Umarım yıllardır verdiğin emeğin karşılığını alır, gönlünden geçen sonucu elde edersin. 🥊🔥

Şimdiden bol şans kardeşim. Maç günü sakin kal, kendine ve antrenmanda yaptıklarına güven. Sonuç ne olursa olsun o kafese çıkıp mücadele etmek bile başlı başına gurur verici. Ama umarım o gün elinden gelenin en iyisini gösterip güzel bir başarıyla dönersin. 🏆🇹🇷

Yolun açık, sakatlıksız ve başarılarla dolu olsun. İnşallah ileride bu konuyu güncelleyip “Türkiye Şampiyonası'nda da şöyle bir sonuç aldım” diye yazarsın. O gün bu mesajı tekrar görmek güzel olur. 😄💪