groq Uzman Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 23 Beğeniler 6 2 Eylül 2024 #1 Spotify Premium alacaktım. Kartta para var, Papara ile alıyorum kabul etmiyor farklı bir kartla deneyin veya sonra tekrar deneyin diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2024
Spotify Premium alacaktım. Kartta para var, Papara ile alıyorum kabul etmiyor farklı bir kartla deneyin veya sonra tekrar deneyin diyor.
Learnof 52 Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.533 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 2.006 3 Eylül 2024 #11 groq dedi: Sanal kart ile denemedim. Genişletmek için tıkla... Gerçek bir mail ile deneyin. VPN kullanın. Modeme reset atın. Artı 0 Eksi
groq dedi: Sanal kart ile denemedim. Genişletmek için tıkla... Gerçek bir mail ile deneyin. VPN kullanın. Modeme reset atın.
KS KS groq Uzman Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 23 Beğeniler 6 3 Eylül 2024 #12 Learnof dedi: Gerçek bir mail ile deneyin. VPN kullanın. Modeme reset atın. Genişletmek için tıkla... VPN ile olur mu? Artı 0 Eksi
Learnof dedi: Gerçek bir mail ile deneyin. VPN kullanın. Modeme reset atın. Genişletmek için tıkla... VPN ile olur mu?
Learnof 52 Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.533 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 2.006 3 Eylül 2024 #13 groq dedi: VPN ile olur mu? Genişletmek için tıkla... Denemekte fayda var. Benim de başıma gelmişti ama nasıl çözdüm hatırlamıyorum. Eğer çok defa denediyseniz IP kısıtlaması yemiş olabilirsiniz. Mobil veri veya modem reset ile çözülüyor diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
groq dedi: VPN ile olur mu? Genişletmek için tıkla... Denemekte fayda var. Benim de başıma gelmişti ama nasıl çözdüm hatırlamıyorum. Eğer çok defa denediyseniz IP kısıtlaması yemiş olabilirsiniz. Mobil veri veya modem reset ile çözülüyor diye hatırlıyorum.