Makaleler
12
Yer
Antalya
Uzun zamandır Papara kullanıyordum Spotify için. Cashback avantajı olan alternatif bir ödeme yöntemine geçmek istiyorum mecburen. Diğer dijital bankalarla ve avantajlarıyla ilgili hiç bilgim yok. Nays, Papel, Iyzico, Uption gibi öneriler gördüm ama hangisine yönelmeliyim?

Papel %50 cashback (maksimum 60 TL) yapıyor.

Uption, maksimum 50 TL demiş ama % kaç yazmamış.

Nays da aynı şekilde %50 cashback ama maksimum 50 TL olarak belirtmiş.

Halihazırda Nays hesabım var ve bunlar arasında en güvenilir de o gibi, sonuçta İş Bankası'nın. Siz hangi dijital bankacılığa geçtiniz veya geçmeyi düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bir sıkıntısı yoksa Sipay'dan devam etmeyi düşünüyorum. Harici olarak Paycell de iyi.
Uption maksimum 50 TL demiş ama % kaç yazmamış.
Eğer % yazmıyorsa ne kadar diyorsa o kadar veriyor. Misal Hepsiburada Premium 34.90 TL. 30 TL iade verdiler bana. 4.90 TL'ye HBO Max izliyorum. :D

Eğer öğrenciyseniz, bu ikisi için UPTION öneririm. Yüzde olarak değil, maksimum 50 TL geri ödeme (cashback) veriyor zaten YouTube'da.

YouTube Öğrenci: 53 TL paket fiyatı (50 TL geri ödeme (cashback))
Spotify Öğrenci: 55 TL paket fiyatı (50 TL geri ödeme (cashback))

Bu ikisi için ödeyeceğiniz fiyat; eğer öğrenciyseniz 8 TL, değilseniz 80 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bir sıkıntısı yoksa Sipay'dan devam etmeyi düşünüyorum. Harici olarak Paycell de iyi.

Eğer % yazmıyorsa ne kadar diyorsa o kadar veriyor. Misal Hepsiburada Premium 34.90 TL. 30 TL iade verdiler bana. 4.90 TL'ye HBO Max izliyorum. :D
%40 cashback iyiymiş. Aile planı kullandığım için 160 TL'nin 64 TL'si cashback ile gelecek. En fazlası bu gibi.
Montella diye okudum.
Eğer öğrenciyseniz, bu ikisi için UPTION öneririm. Yüzde olarak değil, maksimum 50 TL geri ödeme (cashback) veriyor zaten YouTube'da.

YouTube Öğrenci: 53 TL paket fiyatı (50 TL geri ödeme (cashback))
Spotify Öğrenci: 55 TL paket fiyatı (50 TL geri ödeme (cashback))

Bu ikisi için ödeyeceğiniz fiyat; eğer öğrenciyseniz 8 TL, değilseniz 80 TL.
Bu da garipmiş. Öğrenci planı neredeyse bedava geliyor. Bu şekilde nasıl kazanıyorlar? Şüpheli... Ama zaten aile plan kullanıyorum.
Bunu her ay yapıyorlarsa cidden çok garip. Sıradaki hedef gibi duruyor benim gözümde açıkçası :D.

Hazır Nays üyeliğim varken oradan devam edeyim ben en kolayı.