Öğrenci olduğum için Spotify'a 55TL veriyorum dolayısıyla benim için en iyisi Spotify. Öğrenci olmasaydım YouTube'dan devam ederdim, hem YouTube Premium da var.
Konudan bağımsız Spotify’ı nasıl öğrenciye çevirdiniz? Ben bu sene kazandım üniversiteyi, edu hesabını mı almak gerek önce?

Konudan bağımsız Spotify’ı nasıl öğrenciye çevirdiniz? Ben bu sene kazandım üniversiteyi, edu hesabını mı almak gerek önce?
Edu hesabı alıp üniversite sayfasında onaylamak veya öğrenci belgeni yollamak şeklinde iki yöntemle doğrulayabiliyorsun.

Ben de bu sene üniversite kazandım. Benden öğrenci belgesi istedi fakat belgede "pasif öğrenci" yazdığı için sistem kabul etmedi. Desteğe bağlandım, manuel şekilde onaylandı. Aklında bulunsun.

1787942882816.webp

Hala 32.99 oduyorum. 3 yildan uzun bir sure oldu Spotify'dan geceli. Bir ara kisa bir sure Deezer da kullanmistim, onermem acikcasi. Butun sorularini alabilirim dostum.

Aynı şey premium Spotify'da var ama paralı yani YouTube Music'deki gibi bedava değil.
Hayır dostum, premium hesaptan baktım, evet sıra düzenlenebiliyor ama çalınan parçadan önce ki parçalar kayboluyor listede.

İstesem ben burada listede görünen herhangi bir müziğe geçip tekrardan en üstte ki müziği tekrar çalabilirim.

qw.webp

Şu aralar bozdu.

Bluetooth kulaklıkla dinlenecekse servisler arasındaki ses kalitesi farkı yok denecek kadar az. Bu sebeple tercihinizi daha çok arayüz, öneri algoritması ve ek özelliklere göre yapın. Lossless veya Hi-Res avantajı için kablolu bağlantı ve uygun ekipman gerekiyor. Özellikle Bluetooth ile kullanımında lossless ve Hi-Res vurgusunun pratik karşılığından çok pazarlama tarafı önde.