rastgelebiradam

Çalışkan
Öncelikle merhaba, son 2-3 gündür SSD'nin kendi kendine dolmaya başladığını fark ettim. Daha 2 gün önce 826 GB boş alanım varken bugün 823 olduğunu fark ettim; sizce bu bir virüs belirtisi mi? Yoksa tamamen normal mi? Sizde de böyle bir şey var mı? Sizce bu neden oluyor bir açıklaması var mı?

Dostum hiç kafana takma, o durum virüs falan değil, gayet normal. Windows arkada sürekli güncelleme indiriyor, geçici dosya tutuyor, RAM yerine diski kullanıyor derken o 3 GB arada oynar öyle. Bende de oluyor, herkeste oluyor yani. Disk temizleme yaparsan o yer geri gelir zaten, panik yapacak bir şey yok

mesela O an ağır bir oyun veya program açtın, RAM yetmedi. Windows hemen SSD'den alan alır, işi bitince de geri bırakır.

Benim PC'de de oluyor, bazen 10 GB gidiyor sonra kendi kendine geri geliyor. Klasik Windows, takılma ;) içim rahat etsin dersen WizTree diye harika bi program var. Saniyede gösteriyor hangi dosya ne kadar yer kaplıyor. Gözüne çarpan dosya olursa varsilebilirsin.

Dostum hiç kafana takma, o durum virüs falan değil, gayet normal. Windows arkada sürekli güncelleme indiriyor, geçici dosya tutuyor, RAM yerine diski kullanıyor derken o 3 GB arada oynar öyle. Bende de oluyor, herkeste oluyor yani. Disk temizleme yaparsan o yer geri gelir zaten, panik yapacak bir şey yok

mesela O an ağır bir oyun veya program açtın, RAM yetmedi. Windows hemen SSD'den alan alır, işi bitince de geri bırakır.
Truckersmp oynuyorum genelde. MSİ Afterburner'dan baktığımda RAM fazlasıyla yetiyor.