Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Muhammet.exe

Başarılı
Laptopta 1TB SSD var Windows kurulumundan sonra diski C ve D olmak üzere ikiye ayırmıştım ve Windows'u C sürücüsüne kurmuştum. Su an D sürücüsündeki alan yetersiz geldiği için C sürücüsündeki boş alanımı D sürücüsüne eklemek istedim ama 397 GB boş alanım olmasına rağmen Windows disk yönetimi boş alan yok diyor. Diskimdeki alanı ayırmıyor. Ne yapabilirim?

Ekran görüntüsü 2024-06-15 122842.webp
Ekran görüntüsü 2024-06-15 122930.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aslında konuyu açtıktan sonra biraz araştırma yaptım ve Minitool Partition programını kullanarak da yapabildiğimiz öğrendim ve oldu.Gene de teşekkürler.
Hibernasyon (hiberfil.sys) açık olabilir. Kullanmıyorsanız powercfg -h off komutuyla devre dışı bırakabilirsiniz. Genelde büyük boyutlu oluyor. Bu bir çözüm olmazsa sistem dosyaları içeriyor demektir. Yani taşınamaz (pagefile.sys gibi) dosyalar. O zaman disk birleştirme yapabilirsiniz.

Aslında konuyu açtıktan sonra biraz araştırma yaptım ve Minitool Partition programını kullanarak da yapabildiğimiz öğrendim ve oldu.Gene de teşekkürler.

Çözüm