Çözüldü SSD'de birim küçültülmüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Muhammet.exe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 206
  • Etiketler Etiketler
    ssd
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Muhammet.exe

Başarılı
Laptopta 1TB SSD var Windows kurulumundan sonra diski C ve D olmak üzere ikiye ayırmıştım ve Windows'u C sürücüsüne kurmuştum. Su an D sürücüsündeki alan yetersiz geldiği için C sürücüsündeki boş alanımı D sürücüsüne eklemek istedim ama 397 GB boş alanım olmasına rağmen Windows disk yönetimi boş alan yok diyor. Diskimdeki alanı ayırmıyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aslında konuyu açtıktan sonra biraz araştırma yaptım ve Minitool Partition programını kullanarak da yapabildiğimiz öğrendim ve oldu.Gene de teşekkürler.
Hibernasyon (hiberfil.sys) açık olabilir. Kullanmıyorsanız powercfg -h off komutuyla devre dışı bırakabilirsiniz. Genelde büyük boyutlu oluyor. Bu bir çözüm olmazsa sistem dosyaları içeriyor demektir. Yani taşınamaz (pagefile.sys gibi) dosyalar. O zaman disk birleştirme yapabilirsiniz.

Aslında konuyu açtıktan sonra biraz araştırma yaptım ve Minitool Partition programını kullanarak da yapabildiğimiz öğrendim ve oldu.Gene de teşekkürler.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…