m4tehan

Yetkin
Şu an bilgisayarımda 12 GB yer var ve Forza Horizon 5 geçişlerde çok nadiren donuyor. Sizce diskten dolayı mı? Bir ara GTA 5 oynarken de donuyordu. PC'de yer olmadığı için, yer açınca düzelmişti, şu an 10 GB yer kaldı Forza oynaya oynaya düşüyor.

Oyunlar genelde açıldığında ve sonrasında geçici olarak diskte yazma işlemleri yapabiliyorlar. Lakin 12 GB'ı doldurmasının imkanı yok. Forza Horizon 5 genellikle disk okuma hızında bi düşüş olunca veyahut diski kullanan farklı bir program olunca bende yavaşlıyor, takılmaya başlıyor. Oyun açıkken disk kullanımını vs. takip edin. Anormallik varsa ona göre çözüm sunulur.

Oyunlar genelde açıldığında ve sonrasında geçici olarak diskte yazma işlemleri yapabiliyorlar. Lakin 12 GB'ı doldurmasının imkanı yok. Forza Horizon 5 genellikle disk okuma hızında bir düşüş olunca veyahut diski kullanan farklı bir program olunca bende yavaşlıyor, takılmaya başlıyor. Oyun açıkken disk kullanımını vs. takip edin. Anormallik varsa ona göre çözüm sunulur.

Hocam oyunu açmadan önce 12 GB yer vardı biraz oynadım 10 GB oldu.

Şu an bilgisayarımda 12 GB yer var ve Forza Horizon 5 geçişlerde çok nadiren donuyor. Sizce diskten dolayı mı? Bir ara GTA 5 oynarken de donuyordu. PC'de yer olmadığı için, yer açınca düzelmişti, şu an 10 GB yer kaldı Forza oynaya oynaya düşüyor.
Her diskte en az 30 GB yer bırakmaya çalışın. 12 çok az.

Hocam oyunu açmadan önce 12 GB yer vardı biraz oynadım 10 GB oldu.
Dediğim gibi işte, oyunlar açıldıktan sonra geçici dosyalar oluşturup biraz daha diski dolduruyor. 12 GB bu alanın tüketilmesi için epey fazla lakin yine de biraz yer açın. Ekstra olarak Forza gibi büyük haritalı oyunları oynarken diskte bir işlem yapılmamasına özen gösterin.

Valla ben 100 GB'ın altına düşürmemeye çalışıyorum.
O kadarına gerek yok be hocam, doldurun biraz para vermişsiniz o kadar :D