umutfirat

Uzman
Merhaba,

Samsung 870 EVO marka SSD cihazımı E sürücüsünde fotoğraf ve video gibi kişisel dosyalarımı depolamak için kullanıyordum. Yaklaşık 2 ya da 3 ay önce bilgisayarıma format atarken dikkatsizce biçimlendirdim ve tüm verilerimi kaybettim. Bu verilerimi binlerce dolar ödemeden kurtarmanın bir yolu var mı?

Merhaba,

Samsung 870 EVO marka SSD cihazımı e sürücüsünde fotoğraf ve video gibi kişisel dosyalarımı depolamak için kullanıyordum. Yaklaşık 2 ya da 3 ay önce bilgisayarıma format atarken dikkatsizce biçimlendirdim ve tüm verilerimi kaybettim. Bu verilerimi binlerce dolar ödemeden kurtarmanın bir yolu var mı?

SSD'lerde neredeyse imkansız. HDD olsaydı kurtarabilirdin.

HDD lerde kolay, SSD lerde zayıf ihtimalle kurtarılabilir.
SSD lerde çoğunlukla kurtarılmış gibi görünen dosyalar bile okunamaz vaziyette hasarlı/bozuk olabilir.

Winfr ile kurtarmayı deneyin.
Aslında Microsoft store'de de var ama aşağıda ki linkten indirip deneyin. Daha güncel.

Selamlar,

Birkaç program ve winfr ile kurtarmayı denedim ancak sonuç vermedi. Dolar cinsinde ücret isteyen hizmet sağlayıcıların donanım seviyesinde müdahale ederek işlem yaptığını varsayıyorum. Yine de teşekkür ederim.

Merhaba,

Samsung 870 EVO marka SSD cihazımı E sürücüsünde fotoğraf ve video gibi kişisel dosyalarımı depolamak için kullanıyordum. Yaklaşık 2 ya da 3 ay önce bilgisayarıma format atarken dikkatsizce biçimlendirdim ve tüm verilerimi kaybettim. Bu verilerimi binlerce dolar ödemeden kurtarmanın bir yolu var mı?

Ben fotoğraflarımın küçük kısmını kurtarabildim.

Selamlar,

Birkaç program ve winfr ile kurtarmayı denedim ancak sonuç vermedi. Dolar cinsinde ücret isteyen hizmet sağlayıcıların donanım seviyesinde müdahale ederek işlem yaptığını varsayıyorum. Yine de teşekkür ederim.
Hangi programları denediniz?
Duruma göre yarı profesyonel programlar önerebiliriz.