SSD'den veri kurtarmak mümkün mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mencolarado
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 854
  • Etiketler Etiketler
    ssd veri

mencolarado

Başarılı
@Recep Baltaş Abi selamünaleyküm, TRIM komutu çalışan, biçimlendirilmiş ve yahut içindeki veriler silinmiş SSD'den veri kurtarabilir miyiz fikrin nedir?

Veri kurtarma konusunda bulabileceğiniz en iyi programlardan bir tanesi EaseUS'dır. 1 TB HDD'den 5 TB'a yakın veri çıkarmıştım. Ama Sn. @NightWist hocamızın dediği gibi %100 kurtarma garantisi yoktur. Çünkü resimlerin yarısı silinmiş olarak kurtarılabiliyor.

Bende kullanmıştım bozulmuş şekilde çıkıyor bazıları. Yine de büyük bir kısmı kurtarılabilir. Tarama yapması ücretsiz diye hatırlıyorum.

Edit: Gereksiz fazla fiyatı yükselmiş değer mi tartışılır.

Bende kullanmıştım bozulmuş şekilde çıkıyor bazıları. Yine de büyük bir kısmı kurtarılabilir. Tarama yapması ücretsiz diye hatırlıyorum.
Özellikle resimlerin yarısı "gri" renkli olarak çıkabiliyor. Taraması ücretsiz ama verileri çıkarmak için ücret ödemeniz gerekiyor. Programı uygun fiyatla almak için Edge tarayıcısı üzerinden siteye girin, satın alma kısmına geldiğiniz kupon kullanma yeri var, oradayken Edge size bir çok kupon bularak programı daha uyguna satın almanıza imkan tanıyor.

Bu programı satın almayı düşünüyorum, elimin altında bulunsun diyorum. Bakalım bu kuponlar kesin kez işe yarayacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…