mencolarado
Başarılı
@Recep Baltaş Abi selamünaleyküm, TRIM komutu çalışan, biçimlendirilmiş ve yahut içindeki veriler silinmiş SSD'den veri kurtarabilir miyiz fikrin nedir?
Veri kurtarma konusunda bulabileceğiniz en iyi programlardan bir tanesi EaseUS'dır. 1 TB HDD'den 5 TB'a yakın veri çıkarmıştım. Ama Sn. @NightWist hocamızın dediği gibi %100 kurtarma garantisi yoktur. Çünkü resimlerin yarısı silinmiş olarak kurtarılıyor.
EaseUS | Veri Kurtarma, Yedekleme, Bölüm Yöneticisi ve PC Araçları Yazılımı
EaseUS size şunları sunmaktadır: veri kurtarma yazılımı, yedekleme ve kurtarma yazılımı, bölüm yöneticisi ve veri kurtarmak için PC araçları yazılımı, PC/sunucu yedekleme, bölüm yönetimi vb.tr.easeus.com
Özellikle resimlerin yarısı "gri" renkli olarak çıkabiliyor. Taraması ücretsiz ama verileri çıkarmak için ücret ödemeniz gerekiyor. Programı uygun fiyatla almak için Edge tarayıcısı üzerinden siteye girin, satın alma kısmına geldiğiniz kupon kullanma yeri var, oradayken Edge size bir çok kupon bularak programı daha uyguna satın almanıza imkan tanıyor.Bende kullanmıştım bozulmuş şekilde çıkıyor bazıları. Yine de büyük bir kısmı kurtarılabilir. Tarama yapması ücretsiz diye hatırlıyorum.
Yanmış HDD'lerden bile veri kurtarılabilirken SSD'den veri kurtarılamaz diye düşünmek yanlıştır.
Trimm komutunun ne olduğunu araştır dostum. HDD Sistemi farklı ssd farklı.Yanmış HDD'lerden bile veri kurtarılabilirken SSD'den veri kurtarılamaz diye düşünmek yanlıştır.
Bende kullanmıştım bozulmuş şekilde çıkıyor bazıları. Yine de büyük bir kısmı kurtarılabilir. Tarama yapması ücretsiz diye hatırlıyorum.
Edit: Gereksiz fazla fiyatı yükselmiş değer mi tartışılır.Eki Görüntüle 18885
Değmez hocam bu ne?Bende kullanmıştım bozulmuş şekilde çıkıyor bazıları. Yine de büyük bir kısmı kurtarılabilir. Tarama yapması ücretsiz diye hatırlıyorum.
Edit: Gereksiz fazla fiyatı yükselmiş değer mi tartışılır.Eki Görüntüle 18885