Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1547

Başarılı
SSD'ye sahip olarak son BIOS zamanimin 7.9 saniye oldugunu fark ettim bu normal bir sayi mi? 16 GB RAM ve 12 nesil bir islemcim var bu sure normal mi?

Dosya Ekleri

• Capture d'écran 2024-01-06 130447.webp
    Capture d'écran 2024-01-06 130447.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 259
Çözüm
SSD'ye sahip olarak son BIOS zamanimin 7.9 saniye oldugunu fark ettim bu normal bir sayi mi? 16 GB RAM ve 12 nesil bir islemcim var bu sure normal mi?
BIOS zamanı Windows’un açılışını ifade etmez. BIOS’un POST süreci dediğimiz aygıtları kontrol etme, cihazları ve diskleri tanıma kısmını ifade eder orada yazan değer. Bu değer de normal bir değer.
Peki önceden dediğim gibi bu sayı 30-60 falan çıkarsa garantiye verme gibi şeyler olabilir mi?
Garantiye her zaman verebilirsiniz. Kusur bulup bulmayacakları onlara kalmış.

Konu açarsınız, incelenir, bir şey bulunursa çözülür. Bulunmazsa garanti yolunu denersiniz.
Çok umurumda olmadığı için dikkatli bakmamıştım ama şu tarz bir muhabbet vardı: DDR5 AMD sistemlerde yüksek frekanslı bellek kullanılıyorsa açılış yavaş oluyor.
Bu tarz bir şey de olabilir.

Garantiye her zaman verebilirsiniz. Kusur bulup bulmayacakları onlara kalmış.

Konu açarsınız, incelenir, bir şey bulunursa çözülür. Bulunmazsa garanti yolunu denersiniz.
Çok umurumda olmadığı için dikkatli bakmamıştım ama şu tarz bir muhabbet vardı: DDR5 AMD sistemlerde yüksek frekanslı bellek kullanılıyorsa açılış yavaş oluyor.
Bu tarz bir şey de olabilir.

AMD kullanmiyorum, sağ ol cevap icin.

Bir kontrol edin tekrar isterseniz bazen aradan kaçabiliyor.

Baktim acik.

Hocam siz SSD kullaniyor musunuz?

Son düzenleme: