Hocam Staj E-Okul'da 24 saat olarak geçiyor 5-6 saatlik dersler bile bayağı bir düşürürken 24 saatlik dersin puanını siz düşünün. En mantıklısı arkadaşların dediği gibi düşük puan almanızı bi şekilde engellemek konuşun v.b.

Hocam Staj E-Okul'da 24 saat olarak geçiyor 5-6 saatlik dersler bile bayağı bir düşürürken 24 saatlik dersin puanını siz düşünün. En mantıklısı arkadaşların dediği gibi düşük puan almanızı bi şekilde engellemek konuşun v.b.
Hocam düşük vericez demediler şaka yapıyoruz felan diyorlar ama emin de değilim oladabilir 0 verirlerse ne olacağını sormak istemiştim

Nasıl yapacağım hocam onu adamlar veriyor notu ben değil ve saka diyoruz vs dediler düşük verceklerini sanmam verirlerse de zaten ortalamam 90 şu anda belge ile isim yok. 50 60 verseler yeter
Hoca her geldiginde ozellikle mezun olmaya yakin oradan ayrilma notu dusuk yazarsa mevzu cikart. xD

Hoca her geldiginde ozellikle mezun olmaya yakin oradan ayrilma notu dusuk yazarsa mevzu cikart. xD
Hocam ben pek emin değilim düşük verir mi vermez mi yıl sonu bir sınav var mış o sınavdan gecemezsem kaliyormusum biz direk gecicez özel bizim okul hoca direk gecircekmis ancak bu iş yeri kaç verir orası kafama takildi tek