Detaylar
Kim cevapladı?Hocam düşük vericez demediler şaka yapıyoruz felan diyorlar ama emin de değilim oladabilir 0 verirlerse ne olacağını sormak istemiştimHocam Staj E-Okul'da 24 saat olarak geçiyor 5-6 saatlik dersler bile bayağı bir düşürürken 24 saatlik dersin puanını siz düşünün. En mantıklısı arkadaşların dediği gibi düşük puan almanızı bi şekilde engellemek konuşun v.b.
Hoca her geldiginde ozellikle mezun olmaya yakin oradan ayrilma notu dusuk yazarsa mevzu cikart. xDNasıl yapacağım hocam onu adamlar veriyor notu ben değil ve saka diyoruz vs dediler düşük verceklerini sanmam verirlerse de zaten ortalamam 90 şu anda belge ile isim yok. 50 60 verseler yeter
Hocam ben pek emin değilim düşük verir mi vermez mi yıl sonu bir sınav var mış o sınavdan gecemezsem kaliyormusum biz direk gecicez özel bizim okul hoca direk gecircekmis ancak bu iş yeri kaç verir orası kafama takildi tekHoca her geldiginde ozellikle mezun olmaya yakin oradan ayrilma notu dusuk yazarsa mevzu cikart. xD
Bu durumda takma kafaya boş ver. Onlarin ayibi olur bu. Haysiyetsizlik ve onursuzluk bu.
Bu durumda takma kafaya boş ver. Onlarin ayibi olur bu. Haysiyetsizlik ve onursuzluk bu.
Agir işte çalıştım kaç ay 3 4 ay ona rağmen gecirmiyorsa sizin dediginiz gibi.
Ne düzgün ki bu ulkede? Sasirmiyor hic bir seye hak yiyen yiyene.Agir işte çalıştım kaç ay 3 4 ay ona rağmen gecirmiyorsa sizin dediginiz gibi.
Belkide geçirirler daha 2 ay varNe düzgün ki bu ulkede? Sasirmiyor hic bir seye hak yiyen yiyene.
Sıkma canini her sey olacaga variyor.
Valla son yıl zaten kalıp 1 yıl daha uzatmak istemiyorum özel okul bide ekstra para veriyoruz ondan dolayı da problem olur yani
Yeni konular
-
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-
-