Detaylar
Kim cevapladı?Erayy
Uzman
Bölüm eşit ağırlık mıİnternet ve ağ teknolojileri bölümünü okuyorum 2.sınıfım. Zorunlu staj yapmam lazım ama ne iş bulma uygulamalarında ne de webde staj ilanı göremiyorum/bulamıyorum. Nereden bulabilirim?
Blackraven 12
Üstün
Git ilçe belediyesinin insan kaynaklarına derdini anlat bilgi işlemde çalışmak istediğini söyle yardımcı olurlar.
kNecht
Yetkin
Evet.
Erayy
Uzman
Konu dışı ama bende bu sene 2.kez YKS gireceğim matematiğim kötü tavsiye eder misiniz?
kNecht
Yetkin
Konu dışı ama bende bu sene 2.kez YKS gireceğim matematiğim kötü tavsiye eder misiniz?
Yani öğretilen pek bir şey yok kadrolu işsiz yetiştirme bölümü gibi resmen. Başka bölümleri tercih et. Sana katacağı bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Erayy
Uzman
Şu anki kafam olsa şu bölüme giderdim dediğin önerebilceğin bir bölüm var mı ?Yani öğretilen pek bir şey yok kadrolu işsiz yetiştirme bölümü gibi resmen. Başka bölümleri tercih et. Sana katacağı bir şey olduğunu düşünmüyorum.
kNecht
Yetkin
Şu anki kafam olsa şu bölüme giderdim dediğin önerebileceğin bir bölüm var mı?
Yok dostum benim de matematiğim kötü bölümü biraz şans eseri seçtim gibi bir şey oldu. Sana tavsiyem birden fazla iş kolunda çalışabileceğin önü açık gelecekte sıkıntı çekmeyeceğin meslekleri araştır. Söylemek istemezdim ama torpilin olduğun bir bölümü seçmende de fayda var