Umutlu

Yetkin
Bayağı indirime girmiş. Almayı düşünüyorum ama Star Wars'ın daha önce ne bir tane bile filmini izledim ne de oyununu oynadım. Evren hakkında bilgim 0. Sıkılırsam direkt bırakırım boşuna almış olurum. Bayağı ucuz ama oynamayacağım oyunlar kütüphanede duracağına parasını biriktirip iyi bir oyun alayım gözüyle bakıyorum.

Kısacası Star Wars evrenini bilmeyen biri Star Wars Jedi: Fallen Order almalı mı oyundan zevk alır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence zevk alırsınız. Ben de bu oyuna ilk başladığımda hiç Star Wars bilgim yoktu. Tabii o zamanlar bilgisayarıma format atmam gerektiği için 4.7 saatten sonra bırakmıştım, fakat 2021'in sonlarında oyunu tekrar yükleyip kaldığım yerden devam ettim. Daha sonra oyunu NJ+ modu ile 2 kere daha bitirdim. Ancak ondan birkaç ay daha sonra (Haziran 2022) Star Wars filmlerini izlemeye başladım.

Oyun gerçekten epey zevkli. Ön bilgi pek şart değil açıkçası. Sadece Jedi nedir, Sith nedir, İmparatorluk (Galactic Empire) nedir gibi şeyleri ufaktan da olsa bilmeniz yeterli.

Bence zevk alırsınız. Ben de bu oyuna ilk başladığımda hiç Star Wars bilgim yoktu. Tabii o zamanlar bilgisayarıma format atmam gerektiği için 4.7 saatten sonra bırakmıştım, fakat 2021'in sonlarında oyunu tekrar yükleyip kaldığım yerden devam ettim. Daha sonra oyunu NJ+ modu ile 2 kere daha bitirdim. Ancak ondan birkaç ay daha sonra (Haziran 2022) Star Wars filmlerini izlemeye başladım.

Oyun gerçekten epey zevkli. Ön bilgi pek şart değil açıkçası. Sadece Jedi nedir, Sith nedir, İmparatorluk (Galactic Empire) nedir gibi şeyleri ufaktan da olsa bilmeniz yeterli.
Nikini zenci dudaklı Jar Jar Binks'den alan 3.5binks fallen order'ı Amazon'dan mı aldın kral.