Detaylar
Kim cevapladı?EyDo
Becerikli
Tercih yapamıyorum o yüzden öyle yazdım kararsız kalıyorum yani o şekilde söylemek istedimİlk hangi oyunun oynanması ne alaka? Birisi Star Wars diğeri Resident Evil: İki bağımsız oyun. Eğer Darth Wader, zombi oluyorsa o zaman Star Wars'u ilk oynaman lazım.
Tercih yapamıyorum o yüzden öyle yazdım kararsız kalıyorum yani o şekilde söylemek istedim.
Hocam ikisi farklı oyun ama korku seviyorsan village ve 7 üstüne tanımam ama aksiyon ise Star Wars da iyidir grafikleri falan gayet iyi.
EyDo
Becerikli
Hocam ikisi farklı oyun ama korku seviyorsan village ve 7 üstüne tanımam ama aksiyon ise Star Wars da iyidir grafikleri falan gayet iyi.
The Last of Us Part II bitiyor hangisini oynasam diye düşünüyorum bu arada villagede yön falan gösteriyor mu yoksa kendinmi buluyorsun bazen kayboluyorum sinirlerim bozuluyor da o yüzden.
The Last of Us Part II bitiyor hangisini oynasam diye düşünüyorum bu arada villagede yön falan gösteriyor mu yoksa kendinmi buluyorsun bazen kayboluyorum sinirlerim bozuluyor da o yüzden.
Hocam kendin buluyon mesela oyunda özel silah var kendin bulmaca ile falan buluyorsun ben izleyip bitirdim bir daha olsa yine izler bitiririm korktuğum için oynayamıyorum
İkisi de güzel. Hangi evrene yakınsan onu oyna. RE7 oynamadıysan 8'in hikayesini anlamazsın ama. Bir de DLC'si var ek olarak. Onu da öneririm.
EyDo
Becerikli
Maalesef oynamadım ozaman star Wars oynayacağız yapacak bir şey yok .dİkisi de güzel. Hangi evrene yakınsan onu oyna. RE7 oynamadıysan 8'in hikayesini anlamazsın ama. Bir de DLC'si var
Star wars da güzel. Devam oyunu da güzel. Seriler güzel. 7'i de oynayabilirsin ek olarak.