EyDo

Becerikli
Bazıları yanlış anlamış düzeltiyorum: Hangi oyun daha iyi hangisini tercih etmeliyim.

Son düzenleme:
İlk hangi oyunun oynanması ne alaka? Birisi Star Wars diğeri Resident Evil: İki bağımsız oyun. Eğer Darth Wader, zombi oluyorsa o zaman Star Wars'u ilk oynaman lazım.

Hocam ikisi farklı oyun ama korku seviyorsan village ve 7 üstüne tanımam ama aksiyon ise Star Wars da iyidir grafikleri falan gayet iyi.

The Last of Us Part II bitiyor hangisini oynasam diye düşünüyorum bu arada villagede yön falan gösteriyor mu yoksa kendinmi buluyorsun bazen kayboluyorum sinirlerim bozuluyor da o yüzden.

The Last of Us Part II bitiyor hangisini oynasam diye düşünüyorum bu arada villagede yön falan gösteriyor mu yoksa kendinmi buluyorsun bazen kayboluyorum sinirlerim bozuluyor da o yüzden.

Hocam kendin buluyon mesela oyunda özel silah var kendin bulmaca ile falan buluyorsun ben izleyip bitirdim bir daha olsa yine izler bitiririm korktuğum için oynayamıyorum 😅 ama sen mesela Cyberpunk veya Uncharted oynayabilirsin.

İkisi de güzel. Hangi evrene yakınsan onu oyna. RE7 oynamadıysan 8'in hikayesini anlamazsın ama. Bir de DLC'si var ek olarak. Onu da öneririm.