Starbucks'ta çalışılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BirForumcuKişi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 448

Demek istediğinizi anlıyorum ama bence tamamen doğru değil. Sallıyorum AVM'de Starbucks'ta çalışmak var bir de ilçe içindeki caddede Teknosa'da çalışmak var. Teknosa'da mesainin yarısında sinek avlarsınız ama Starbucks'ta terleyen kebapçı gibi çalışmanız gerekir. Sonuçta da aynı parayı alırsınız. Eğer profesyonel olarak bir alana yönelmek gibi bir hedefiniz yoksa sallıyorum barista olup sonra kendi kahve yerini açmak gibi o zaman para nerede çok ve iş yükü azsa oraya yönelmek mantıklıdır.

Aslında maaş iyiymiş, tabii ne kadar çalışacağına da bağlı. Kısa bir süreliğine birikim yapmak için çalışılacaksa gayet güzel rakamlar. Ha uzun bir süre de çalışırsın ama kariyer açısından bir şey katmayabilir. Baristaların işi daha zor, öyle diyeyim sana. Mesela sırf tadını beğenmediği için 2-3 defa aldığı kahveyi değiştiren kişilerle rastladım. (Barista arkadaş içerisinden çok sert cümleler geçirdiğine eminim)

İfadeler: MEQ
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…