Burkii

Yetkin
Makaleler
1
Yer
İzmir
İlk gününü geçirdiğim süre içinde epey hoş duruyordu bence yenilikleri. Karakterlerin mevsimsel giyinmesi olsun, yeni konuşmaları olsun oyuna daha fazla bağlanmamı sağlayacak düzeydeydi tam da. Bunun haricinde hala anlamadığım birkaç özellik var:
- Takvime "Kitapçı" diye yeni bir şey eklenmiş. Bu tam olarak ne?

1710879955462.webp

- Ayrıca köyün güneyinde yeni bir yer vardı ama 5 yolun ustası olanların sadece girebileceği yazıyordu. Buranın içinde ne var?

1710879918796.webp

-Bir de Jojomart'ın kuzeyine yeni bir yer eklenmiş ama burada ne yapılacağını anlamadım.

1710879903871.webp

Bunların ne olduğuna dair Wiki sayfası üzerinden henüz bakamadım. Bunun haricinde siz neler düşünüyorsunuz yeniliklerle ilgili?

Son düzenleyen: Moderatör:

1.6 bölümünü açın bakın hocam yazıyor.

İlk gününü geçirdiğim süre içinde epey hoş duruyordu bence yenilikleri. Karakterlerin mevsimsel giyinmesi olsun, yeni konuşmaları olsun oyuna daha fazla bağlanmamı sağlayacak düzeydeydi tam da. Bunun haricinde hala anlamadığım birkaç özellik var:
- Takvime "kitapçı" diye yeni bir şey eklenmiş. Bu tam olarak ne?

Eki Görüntüle 27533

- Ayrıca köyün güneyinde yeni bir yer vardı ama 5 yolun ustası olanların sadece girebileceği yazıyordu. Buranın içinde ne var?

Eki Görüntüle 27532

-Bir de Jojomart'ın kuzeyine yeni bir yer eklenmiş ama burada ne yapılacağını anlamadım.

Eki Görüntüle 27531

Bunların ne olduğuna dair wiki sayfası üzerinden henüz bakamadım. Bunun haricinde siz neler düşünüyorsunuz yeniliklerle ilgili?

Jojanın kuzeyindeki yer kitapçı hocam.

- Takvime "kitapçı" diye yeni bir şey eklenmiş. Bu tam olarak ne?

Eki Görüntüle 27533

Eki Görüntüle 27532

Eki Görüntüle 27531

Bunların ne olduğuna dair wiki sayfası üzerinden henüz bakamadım. Bunun haricinde siz neler düşünüyorsunuz yeniliklerle ilgili?

5 yolun ustasıda muhtemelen yetenekler maxlanınca girersiniz.

Son düzenleme:
Vallahi karımı özlemişim, gormek iyi geldi. Sonra yine bırakıp gittim tabii. Belki De basima gelen tum felaketlerin sorumlusu Sarışınımdır.