Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Avcılar/İstanbul
Selam arkadaşlar,

Yanlışlıkla bir bug buldum madende ve buna bağlı olarak bir sorum var. Biliyorsunuz ki otobüsü tamir edip çöle gidersek, orada bir maden buluyoruz ve o madeni 120. kattaki anahtarla açabiliyoruz. Ben daha otobüsü tamir etmeden, direkt madende SMAPI üzerinde world_setminelevel 9999999999 gibi bir şey yaparak bayağı ileri bir seviyeye ulaştım. SMAPI'de bu sayıdan daha büyük yazılmıyordu, sayının basamak değerini yanlış yazmış olabilirim. Ben de taşları kazarak ileri seviyelere gitmeye devam ettim ve bir süreden sonra kazmam bazen taşları kırmamaya başladı ve canlılar donmaya başladı. Ancak zorladım ve en sonunda sıkılıp çıktım.

Benim sorum şu: Böyle bir durumda zorlayarak kaç seviye gidebiliyoruz? Bununla alakalı bir yazı veya video bulamadım, bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Paranın da 32 bitte bittiğini düşünürsek muhtemelen oyundaki tüm integer'lar 32 bit.

Paranın da 32 bitte bittiğini düşünürsek muhtemelen oyundaki tüm integer'lar 32 bit.

Çözüm