Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
Beni hic icine cekmedi acikcasi.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Bu oyunu alıp oynayasım geliyor bazen. Olayı ne tam olarak oyunda ne yapıyoruz amacımız ne.
Oyun sandbox dediğimiz türde bir oyun. Her oynanışta farklı ve aynı şeyleri yapmanız mümkün. Basitçe dedemizden miras kalan çiftliği yönettiğimiz, halkla derin ilişkiler kurduğumuz, orada yaşadıkça çok da masum bir yer olmadığını öğrendiğimiz bir oyun, eğer biraz bile ilginiz varsa alın oynayın. 2017 yılından beri oynuyorum, Epic Games üzerinde 910, Steam üzerinde 600, korsan olarak da minimum 1000+ saatim var. Oyunun ayaklı wikisiyim.
Elma ısıran
Üstün
Ama neden böyle dedin ki şimdi? :/orada yaşadıkça çok da masum bir yer olmadığını öğrendiğimiz bir oyun
Hikayeye dair bir spoiler içeriyorsa söyleme lütfen ama oyunun sevimli ve huzurlu atmosferinden bu kadar hoşlanmışken bu cümleyi duymak pek hoşuma gitmedi...
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Ama neden böyle dedin ki şimdi? :/
Hikayeye dair bir spoiler içeriyorsa söyleme lütfen ama oyunun sevimli ve huzurlu atmosferinden bu kadar hoşlanmışken bu cümleyi duymak pek hoşuma gitmedi...
Aslında durum tam da öyle değil. Oynamadan dediğimi anlamayacaksınız, o yüzden oynamaya devam edin. Karanlık dediğimde içiniz kararmasın hemen. bahsetmemin sebebi oyunun sadece çiftlik ve diyaloglardan bariz olmaması. Eğer gerçekten büyük bir spoiler olsaydı söylemezdim bile.
Elma ısıran
Üstün
E onu anladım zaten. Ama istersen sadece çiftlik ve diyalog yaparım oyunun bana verdiği özgürlük sayesinde bu duygu bile güzel. Oyun seni hiçbir şey yapmaya zorlamıyor.Aslında durum tam da öyle değil. Oynamadan dediğimi anlamayacaksınız, o yüzden oynamaya devam edin. Karanlık dediğimde içiniz kararmasın hemen. Bahsetmemin sebebi oyunun sadece çiftlik ve diyaloglardan bariz olmaması.
Minecraft'a baktığımızda o da öyledir mesela. Sadece evler, tarlalar yaparak da oynayabilirsin ya da nether ve ejder dünyasına da gidebilirsin. Burada da karanlık ormanlar, madenler, savaşılacak çeşitli yaratıklar vs. var... Ama hiçbiri zorunluluk değil.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
E onu anladım zaten. Ama istersen sadece çiftlik ve diyalog yaparım oyunun bana verdiği özgürlük sayesinde bu duygu bile güzel. Oyun seni hiçbir şey yapmaya zorlamıyor.
Minecraft'a baktığımızda o da öyledir mesela. Sadece evler, tarlalar yaparak da oynayabilirsin ya da nether ve ejder dünyasına da gidebilirsin. Burada da karanlık ormanlar, madenler, savaşılacak çeşitli yaratıklar vs. var... Ama hiçbiri zorunluluk değil.
Bahsettiğim şeyde tam olarak öyle. Soruyu soran kişi oyun hakkında hiçbir şey bilmediği için öyle anlattım.
Yarın başlayacak olan steam indirimleri ile indirime girerse yüksek ihtimalle alırım gibi o zamanOyun sandbox dediğimiz türde bir oyun. Her oynanışta farklı ve aynı şeyleri yapmanız mümkün. Basitçe dedemizden miras kalan çiftliği yönettiğimiz, halkla derin ilişkiler kurduğumuz, orada yaşadıkça çok da masum bir yer olmadığını öğrendiğimiz bir oyun, eğer biraz bile ilginiz varsa alın oynayın. 2017 yılından beri oynuyorum, Epic Games üzerinde 910, Steam üzerinde 600, korsan olarak da minimum 1000+ saatim var. Oyunun ayaklı wikisiyim.