talongod

Yetkin
Makaleler
5
Selam, yakın bir dönemde Stardew Valley hakkında birçok rehber hazırlamak istiyorum. Yeri zaman başlangıç, yeri zaman ileri seviye para kasma yöntemleri gibi. Ancak bunu yapabilmem için önce size sormam gerekli. Sizin oyun hakkında merak ettiğiniz, öğrenmek istediğiniz bir şey var mı? Hepsini tek tek not alacağım. Yavaş yavaş hepsinin rehberleri gelecek.

Konuya "Sürprizbozan" eki koymuyorum, herkes merak ettiklerini yazacak çünkü, spoiler içerecek bir şey yazacaksanız blurlayın.

Bir ara oynamak istiyordum fakat hep merak ettiğim bir şey vardı. Yanlışsam eğer düzeltin ancak sanki zaman durdurulabiliyordu diye hatırlıyorum. Ben de zamanı önemsemeden oynamanın hep bir şeyler kaybettireceğini düşünüyordum. Böyle bir durum var mı? Yani geçen günleri hiç önemsemeden rastgele oynasak bir şeyler kaybediyor muyuz? Rehberde zaman kavramına yer verebilirsiniz örneğin.

Bir ara oynamak istiyordum fakat hep merak ettiğim bir şey vardı. Yanlışsam eğer düzeltin ancak sanki zaman durdurulabiliyordu diye hatırlıyorum. Ben de zamanı önemsemeden oynamanın hep bir şeyler kaybettireceğini düşünüyordum. Böyle bir durum var mı? Yani geçen günleri hiç önemsemeden rastgele oynasak bir şeyler kaybediyor muyuz? Rehberde zaman kavramına yer verebilirsiniz örneğin.

Hocam detaylı olarak rehberde bahsedeceğim ancak kısaca size söyleyeyim. Modlar dışında oyunda zamanı durdurmanın legal bir yolu yok.

Ben oyuna yeni başladım ama hiçbir şey anlamadım. Tarım ektiğimizde illa onları satıp elden çıkarmalı mıyız yoksa başka para kazanma taktikleri de var mı? Birde yeni başladığım için hangi şeyleri yapmam lazım?

Ben oyuna yeni başladım ama hiçbir şey anlamadım. Tarım ektiğimizde illa onları satıp elden çıkarmalı mıyız yoksa başka para kazanma taktikleri de var mı? Bir de yeni başladığım için hangi şeyleri yapmam lazım.

Başlangıç rehberi yaparım bir tane, tarım mahsullerinin tamamını asla satma. Hep elinde 4-5 tane bile olsa bulundur. İllaki lazım oluyor bir yerde.

Eskiden 100 saate kadar oynamışlığım var ama hikayeyi nasıl ilerleyeceğim konusunda sıkıntı çekmiştim bence güzel olur.

Zaman yönetme ile alakalı bir rehber hazırlayacağım, aklımda.

10 kalp yaptım ama yüzüğü nasıl alacağım. Şu anda kış mevsimindeyim.

Yağmurlu bir gün, sahile gidin. En sağ tarafta tahta köprüyü geçtikten sonra bir adam olacak. Ondan kolye alacaksınız, 10 kalp olduğunuz, evleneceğiniz kişiye vereceksiniz. O günden 3 gün sonra düğününüz olacak.