6 683 Yetkin Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.192 Makaleler 3 Çözümler 16 Beğeniler 3.247 1 Aralık 2024 #1 Stardew Valley hakkında bazı sorular soracağım, cevaplarsanız çok sevinirim. Oyunu alalı 4 ay filan oldu ama daha bugün başladım. Sürprizbozan: Sorular burada 1. Bu büyük taşı neyle kesiyoruz? Normal depoda bulunan kazma işe yaramadı. 2. Bu ağaç kütüğü nasıl kesiliyor? Normal depoda bulunan balta işe yaramadı. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2024
Stardew Valley hakkında bazı sorular soracağım, cevaplarsanız çok sevinirim. Oyunu alalı 4 ay filan oldu ama daha bugün başladım. Sürprizbozan: Sorular burada 1. Bu büyük taşı neyle kesiyoruz? Normal depoda bulunan kazma işe yaramadı. 2. Bu ağaç kütüğü nasıl kesiliyor? Normal depoda bulunan balta işe yaramadı.
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.496 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.088 Yer İstanbul 1 Aralık 2024 #2 683 dedi: Stardew Valley hakkında bazı sorular soracağım, cevaplarsanız çok sevinirim. Oyunu alalı 4 ay filan oldu ama daha bugün başladım. Sürprizbozan: Sorular burada 1. bu büyük taşı neyle kesiyoruz? Normal depoda bulunan kazma işe yaramadı. Eki Görüntüle 103305 2. bu ağaç kütüğü nasıl kesiliyor? Normal depoda bulunan balta işe yaramadı. Eki Görüntüle 103361 Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır oynamıyorum ondan çok hatırlamıyorum ama yapman gereken demirciye gidip baltanı güçlendirmek.
683 dedi: Stardew Valley hakkında bazı sorular soracağım, cevaplarsanız çok sevinirim. Oyunu alalı 4 ay filan oldu ama daha bugün başladım. Sürprizbozan: Sorular burada 1. bu büyük taşı neyle kesiyoruz? Normal depoda bulunan kazma işe yaramadı. Eki Görüntüle 103305 2. bu ağaç kütüğü nasıl kesiliyor? Normal depoda bulunan balta işe yaramadı. Eki Görüntüle 103361 Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır oynamıyorum ondan çok hatırlamıyorum ama yapman gereken demirciye gidip baltanı güçlendirmek.
John Moyer Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.496 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 2.235 1 Aralık 2024 #3 Büyük odun için baltanı, taşlar için kazmanı saat 4'te dükkanı kapatıp giden Allah'ın cezası Clint'e götürüp yükseltmen gerek. Demirciye verince birkaç gün kullanamıyosun bu arada. Son düzenleme: 1 Aralık 2024
Büyük odun için baltanı, taşlar için kazmanı saat 4'te dükkanı kapatıp giden Allah'ın cezası Clint'e götürüp yükseltmen gerek. Demirciye verince birkaç gün kullanamıyosun bu arada.
Yuka Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 60 Beğeniler 74 1 Aralık 2024 #4 683 dedi: Stardew Valley hakkında bazı sorular soracağım, cevaplarsanız çok sevinirim. Oyunu alalı 4 ay filan oldu ama daha bugün başladım. Sürprizbozan: Sorular burada 1. Bu büyük taşı neyle kesiyoruz? Normal depoda bulunan kazma işe yaramadı. Eki Görüntüle 103305 2. Bu ağaç kütüğü nasıl kesiliyor? Normal depoda bulunan balta işe yaramadı. Eki Görüntüle 103361 Genişletmek için tıkla... Önce bakır sonra demir ile yükseltmeniz lazım.
683 dedi: Stardew Valley hakkında bazı sorular soracağım, cevaplarsanız çok sevinirim. Oyunu alalı 4 ay filan oldu ama daha bugün başladım. Sürprizbozan: Sorular burada 1. Bu büyük taşı neyle kesiyoruz? Normal depoda bulunan kazma işe yaramadı. Eki Görüntüle 103305 2. Bu ağaç kütüğü nasıl kesiliyor? Normal depoda bulunan balta işe yaramadı. Eki Görüntüle 103361 Genişletmek için tıkla... Önce bakır sonra demir ile yükseltmeniz lazım.