Windows 11'de StartAllBack kullanıyor musunuz?

• Hayır, param olmadığı için alamıyorum

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    18

Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar.

Az önce StartAllBack lisansı satın alıp bilgisayarıma kurdum. StartAllBack'in ne işe yaradığını öğrenmek istiyorsanız şu konuya bakabilirsiniz:

Ben de hazır banka hesabımda para varken ve "Nereye harcasam?" diye kara kara düşünürken 9 dolara 2 bilgisayar için StartAllBack lisansı satın aldım. Uygulama 100 günlük deneme süresi veriyor, sonra satın almanız gerekiyor. Ben deneme süresini direkt hiç kullanmayıp doğrudan lisans anahtarımı girdim.

Windows 11'de StartAllBack yazılımını kullanıyor musunuz?

Merhaba arkadaşlar.

Az önce startallback lisansı satın alıp bilgisayarıma kurdum. Startallback'in ne işe yaradığını öğrenmek istiyorsanız şu konuya bakabilirsiniz:

Ben de hazır banka hesabımda para varken ve "nereye harcasam?" diye kara kara düşünürken 9 dolara 2 bilgisayar için startallback lisansı satın aldım. Uygulama 100 günlük deneme süresi veriyor, sonra satın almanız gerekiyor. Ben deneme süresini direkt hiç kullanmayıp doğrudan lisans anahtarımı girdim.

Windows 11'de startallback yazılımını kullanıyor musunuz?

Ben açıkçası böyle şeylere para vermem, kullanmam. Sonuçta Windows 11 zaten tasarımı iyi. Ayrıyeten bilgisayarıma üçüncü taraf programlar sokmamaya özen gösteriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada StartAllBackX64.dll'yi Hex Editor ile açıp içindeki bazı sayıları değiştirerek aktifleştirebiliyorsunuz ancak tabii ki geliştiriciyi desteklemek daha iyi olabilir.

Bu arada StartAllBackX64.dll'yi Hex Editor ile açıp içindeki bazı sayıları değiştirerek aktifleştirebiliyorsunuz ancak tabii ki geliştiriciyi desteklemek daha iyi olabilir.
Benim de zaten amacım geliştiriciyi desteklemek :) 9 dolar benim için hiçbir şeydi açıkçası, 410 TL yapıyor. Üstelik 2 bilgisayar için geçerli.

Ben de kullaniyorum ve destekleme konusunda hak veriyorum, iyi yapmissiniz. Gorunume onem veren biriyseniz benim gibi, deger bence hayirli olsun.

Yavaşlatma konusunda katılmıyorum. Hatta orijinal Windows'un arayüzü çok daha fazla RAM yiyor ama aradaki fark var yok arası yani zevkler tartışılmaz.