Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Evet, bu program ile kaldırabilirsin:
github.com
GitHub - gibbed/SteamAchievementManager: A manager for game achievements in Steam.
A manager for game achievements in Steam. Contribute to gibbed/SteamAchievementManager development by creating an account on GitHub.
Evet, bu program ile kaldırabilirsin:
github.com
GitHub - gibbed/SteamAchievementManager: A manager for game achievements in Steam.
A manager for game achievements in Steam. Contribute to gibbed/SteamAchievementManager development by creating an account on GitHub.
Kayraa
Başarılı
Bir sıkıntı olur mu? Program güvenilir mi?Evet, bu program ile kaldırabilirsin:
![]()
A manager for game achievements in Steam. Contribute to gibbed/SteamAchievementManager development by creating an account on GitHub.github.com
Bütün oyunların başarımlarını kaldıracağım.
Evet, güvenilir. Herhangi bir sorun olmaz, yıllardır var olan bir program ve ben de kullanmıştım. Hiç ban yiyen görmedim.
Güvenilir hocam. Bu program sayesinde başarı ekleyebilir, kaldırabilirsin. Ban riski yok.Bir sıkıntı olur mu? Program güvenilir mi?
Bütün oyunların başarımlarını kaldıracağım.
Bu uygulama sadece uygulama yoluyla açtığınız başarımlarda işe yarıyor. Diğer başarımları da kaldırır. Ama Steam veritabanında başarımları tuttuğundan, başarımını temizlediğiniz oyuna girince tekrar o başarımları kazanmaya başlıyorsunuz. Oyuna girip menüde bekleseniz bile Steam önceden kendi açtığınız başarımları sağ tarafta tek tek alıyor. Tarihi değişiyordur belki. Daha önceden denemiştim ve değiştiğini sanmıyorum.
Yeni konular
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-
-