19750

Uzman
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba.

Bu alet, incelediğim kadarıyla çok şık duruyor ve her türlü oyunda oynatıyor. Sizce nasıl bir cihaz?
Bir sürü artısı var yani. Her türlü oyunu rahat bir şekilde oynuyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her türlü oyunu rahat bir şekilde oynattığına katılmıyorum milyon tane ayar o bu uğraştığın halde çok kısa bir batarya süresine sahip. Bence taşınabilir bir konsol istiyorsanız Switch 2 tek tercih. Yok ben şarja bağlı yaşayacağım diyorsan da onun için oyun performansı kat kat iyi olan "laptop" diye bir ürün icat edileli 30 yıl oldu zaten.

Dostum ben 256 LCD olanını kullanıyorum çok memnunum. Korsan oyun da yükleyebiiyorsun. Mesela Manhunt yükledin, oyun çok eski olduğundan tuşları manuel kendin ayarlıyorsun. Ya da RE 3 yükledin, o oyun yeni olduğu için Steam Deck tuşları uyumlu geliyor. Eklenti kurarak fan hızını, çekirdek sayısını ve frekansını, maksimum şarj limitini bile ayarlıyorsun. Bana göre Windows 11'li konsollardan daha iyi Linux. Daha az RAM harcıyor. Sorun varsa sorabilirsin.

Her türlü oyunu rahat bir şekilde oynattığına katılmıyorum milyon tane ayar o bu uğraştığın halde çok kısa bir batarya süresine sahip. Bence taşınabilir bir konsol istiyorsanız Switch 2 tek tercih. Yok ben şarja bağlı yaşayacağım diyorsan da onun için oyun performansı kat kat iyi olan "laptop" diye bir ürün icat edileli 30 yıl oldu zaten.
Windows kurunca bir sorun olmaz bence. Ondan her türlü oyun güzelce ve zahmetsizce oynanır bence.

Biraz abartıyorsunuz yani. Laptop ile karşılaştırıyorsunuz da ben el konsolu için dedim. Hocam diğer bir nedeni ise aslında bedava oyun oynamak yani. Dile getirmeye çekindim bunu. Oynamakta bu yüzden sınır yok.

Bir Steam Deck kullanicisida benim. Tek sorunu sarj suresi diyebiliim. Onun disinda LCD olani ikinci el olarak alin aliyorsaniz. OLED kazik. Nasip olursa Switch Lite almak istiyorum bir de.
Şarj süresi, Windows ya da Linux fark ediyor mu? Bir de Steam Deck'te, Yuzu ile Switch oyunları oynarken, şarj nasıl gidiyor?

Şarj süresi, Windows ya da Linux fark ediyor mu? Bir de Steam Deck'te, Yuzu ile Switch oyunları oynarken, şarj nasıl gidiyor?
Windows 10 denedim. Cok kotu calisiyor cihaz. Sarji normalde 2 saat gidiyorsa, Windows 1 saat ancak gidiyor. Ben Switch oyunu olan Pokemon Legends Arceus'u denedim. Sarji ne kadar gidiyor olcmedim ama Steam kutuphanesindeki cogu oyundan daha iyi gittigini soyleyebilirim. Rakam vermem gerekirse 3 saattir herhalde. Switch Lite'in pil omru 4 saat zaten. Fakat ben daha hafif bir cihaz istedigimden tercih edecegim. Steam Deck agir ancak oyle abartildigi gibi degil agirligi.