Kuvvetli ihtimalle sorun yaşamazsınız. Daha önce hiç incelemediğim bir cihaz türü olduğu için tam emin konuşamıyorum ancak Windows 10'da çalışan sürücüler çoğu zaman Wİndows 11'de de çalışır. Bunun sebebi iki sürümün de aynı (çok benzer) Windows NT sürümü kullanması.

Bu cihazlar AMD işlemcili diye hatırlıyorum. AMD Support sayfasına işlemci adını aratın. Çıkacak olan sürücü iGPU sürücüsü de kurar.

Uyumsuzluktan bağımsız olarak gayet optimize olan SteamOS dururken Windows'u düşünmezdim bile ben olsam.
SteamOS gibi optimize ve Deck'e özel sistemi zaten bırakmam, tek tük oynadığım crack oyunlar var onları kurarım diye düşünmüştüm ama SteamOS'e Proton ile kurulabiliyormuş Windows kurmaktan vazgeçtim.

Kuvvetli ihtimalle sorun yaşamazsınız. Daha önce hiç incelemediğim bir cihaz türü olduğu için tam emin konuşamıyorum ancak Windows 10'da çalışan sürücüler çoğu zaman Wİndows 11'de de çalışır. Bunun sebebi iki sürümün de aynı (çok benzer) Windows NT sürümü kullanması.

Bu cihazlar AMD işlemcili diye hatırlıyorum. AMD Support sayfasına işlemci adını aratın. Çıkacak olan sürücü iGPU sürücüsü de kurar.
Steam'in sayfasında da var sürücüler ama Win 10 için olması lazım.

Forumda biri daha denemiş input girdileri çalışmamış Win 11'de.

SteamOS gibi optimize ve Deck'e özel sistemi zaten bırakmam, tek tük oynadığım crack oyunlar var onları kurarım diye düşünmüştüm ama SteamOS'e Proton ile kurulabiliyormuş.

Steam'in sayfasında da var sürücüler ama Win 10 için olması lazım.
%90 ihtimalle çalışacaktır.

Kurulur. Driver tarafında standart Windows 11'den hiçbir farkı yok, Valve'ın sunduğu tüm resmi driverlar LTSC sürümünde de çalışıyor.

Gereksiz Windows servislerinden ve reklamlarından arındırılmış olduğu için Steam Deck gibi cihazlar için aslında en mantıklı Windows sürümü budur.RAM kullanımı daha düşük.

Steam OS ve gamescope Steam Deck'i boostluyor. SteamOS'un scheduleri mükemmel. Dandik Windows'u indirirseniz RAM kullanımınız artacak ve muhtemelen batarya süreniz çakılacak.