Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
TSİ 21.00'de başlıyor, 20.00 değil. Tarih olarak da 14 Mart.
Hafta içi indirimler de 21.00'de başlıyor. Pazartesi, salı ve perşembe günleri indirim oluyor.
Hafta içi indirimler de 21.00'de başlıyor. Pazartesi, salı ve perşembe günleri indirim oluyor.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Bu siteyi kullanarak yaklaşmakta olan indirim gününü görebilirsiniz
Herkese merhabalar,
Steam indirimleri akşamları saat 20.00’de mi yoksa 21.00’de mı başlıyor?
SteamDB'ye göre 10 gün sonra.
Büyük Bahar İndirimini soruyorsanız 14 Mart'ta başlıyor:
Benim amacım indirim gününü değil de saatini öğrenmek hocam. Emin olamadığım için sormak istedim.
Ben
Yetkin
Bazen 20.00 oluyor bazen 21.00 oluyor o belli değil sanırsam.Benim amacım indirim gününü değil de saatini öğrenmek hocam. Emin olamadığım için sormak istedim.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Benim amacım indirim gününü değil de saatini öğrenmek hocam. Emin olamadığım için sormak istedim.
Yine bu siteden görebiliyorsunuz. 8 gibi oluyor.
Sitede 20:00 yazıyor ama Steam geç de gösterebiliyor. Genelde doluluk olan indirimlerde gecikme oluyor.
Ben aslında bu akşam saat kaçta yeni indirimler gelecek diye merak ediyordum.Bazen 20.00 oluyor bazen 21.00 oluyor o belli değil sanırsam.
Mesela bugün için saat 21.00’de başlıyormuş. Çünkü festival o saatte bitiyor. Ben de şimdi yeni fark ettim bu detayı. Bu arada bahsettiğim indirim öyle büyük bir şey değil. Hafta içi olan küçük indirimler.
TSİ 21.00'de başlıyor, 20.00 değil. Tarih olarak da 14 Mart.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-