Profilim burada. Sizce nasıl gözüküyor dostlar?
Detaylar
Kim cevapladı?Yiğidowski
Üstün
Genel olarak güzel ama Atatürk olduğu için çok daha güzel. Ben de böyle bir şey yapmak istiyorum. Siz yapabilir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel. Şu arka planla uyumlu çizim vitrini olayını kullanman iyi olmuş, bence profilleri güzelleştiriyor. Atatürk imzası ve başarımının verdiği havayı da beğendim. Aşağıdaki saçma sapan birkaç yorum harici başarılı.
Efsane.
Yok hocam ABD'de yaşasam o profil bi' 100.seviyede olurdu.
Hocam yorumları silmek istemedim. Şeffaf olmaya çalışıyorum. Kötü de olsa yorum yorumdur diyorum.Güzel. Şu arka planla uyumlu çizim vitrini olayını kullanman iyi olmuş, bence profilleri güzelleştiriyor. Atatürk imzası ve başarımının verdiği havayı da beğendim. Aşağıdaki saçma sapan birkaç yorum harici başarılı.
Hocam ben bunu bende üst sürüm After Effects varken yapmıştım. Saber adlı ücretsiz bir plugini kurup birkaç işlemden geçirmiştim. Akabinde de Photoshop'a videodan içe aktarma seçeneğiyle aktarıp GIF olarak dışarı aktarmıştım. Şu an elimde ekonomik sıkıntıdan dolayı Adobe CS2 var yani bir şeyler yapsam da böyle güzel olmayacaktır. Sağ olun yorumunuz için.Genel olarak güzel ama Atatürk olduğu için çok daha güzel. Ben de böyle bir şey yapmak istiyorum. Siz yapabilir misiniz?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı