Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
3000 3500 tl yi aşmazsa iyi olur benim için
- Makaleler
- 1
simgot ew200 modelini düşündüm fakat eminim ki tizler benim kafamı tırmalayacak windows sesini düşürdüğünde de performans kaybı yaşamaktan korkuyorum truthear zero blue modelini düşündüm o modelde bassları viraz daha önde olduğu için patlama sesleri ses kasmama engel olucak bu iksinin arası daha iyi ses kasma ama tizlerin kafamı delmiyeceği bir kulaklık arıyorumPUBG'nin Steam sürümü için IEM kulaklık önerisine ihtiyacım var.
modeli biliyorum hocam tek korktuğum tizleri kafamı yorarmıEW200 olabilir. @Simon kullanıyor diye hatırlıyorum. Daha kaliteli modeller varsa önerebilir.
- Makaleler
- 23
Tizlerden cekiniyorsan Kefine Klean onerebilirim. Su an stogu yok. Fakat gelecek muhtemelen.simgot ew200 modelini düşündüm fakat eminim ki tizler benim kafamı tırmalayacak windows sesini düşürdüğünde de performans kaybı yaşamaktan korkuyorum truthear zero blue modelini düşündüm o modelde bassları viraz daha önde olduğu için patlama sesleri ses kasmama engel olucak bu iksinin arası daha iyi ses kasma ama tizlerin kafamı delmiyeceği bir kulaklık arıyorum
modeli biliyorum hocam tek korktuğum tizleri kafamı yorarmı
hocam bu modeller dışında bütçemi 4500 tl yi aşmıyacak şekilde iki modelden daha iyi özellikle hergün oynadığım pubg için daha iyi olan iem önerin var mıdırTizlerden cekiniyorsan Kefine Klean onerebilirim. Su an stogu yok. Fakat gelecek muhtemelen.
- Makaleler
- 23
@mitcnn, EG280 olabilir. Tizleri parlak degil diger Simgot IEM'leri gibi.
@mitcnn, EG280 olabilir. Tizleri parlak degil diger simgot IEM'leri gibi.
Sağ olun teşekkür ederim inceliyeceğim.