Arkadaşlar selam, ben 1-2 yıl önce PUBG oynamak istemiştim fakat gelen oyuncuların hemen hemen hepsi 500 levellik komando gibiydi, o yüzden gram zevk alamıyordum. Bugün de güncelleme geldiğini gördüm, 1-2 yıldır oynamadığım için değiştirmiştir diye sizlere sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neredeyse her gün oynadığım oyun. Ve her akşam durmadan sövdüğüm oyun. Runk atacaksanız sağlam ekip kurun yoksa sadece sinir olacaksınız. Kendi halinizde ortada dolaşmanıza bile izin vermiyorlar. Bir bakıyorsunuz etrafınızda "usta" seviyeli adamlar. Bir kaç mermi sıkıyorsunuz ve hooop ölmüşsünüz :) Adamlar SAT komandolarını yollamışlar haberiniz yok. Yada 50 dolarlık adamlar, hilelerini almış dağa taşa sıkıyorlar ve siz ölüyorsunuz. Kafa dağıtayım derken yine sinir oluyorsunuz.

Arkadaşlar selam, ben 1-2 yıl önce PUBG oynamak istemiştim fakat gelen oyuncuların hemen hemen hepsi 500 levellik komando gibiydi, o yüzden gram zevk alamıyordum. Bugün de güncelleme geldiğini gördüm, 1-2 yıldır oynamadığım için değiştirmiştir diye sizlere sormak istedim.

Maalesef hala aynı değişen bir şey yok.