Merhaba, bu konuda Steam profil temanızı nasıl aşağıdaki gibi saydam hale getireceğinizi anlatacağım:

Öncesi:

öncesi.webp

Sonrası:

sonrası.webp

Adım 1:

İlk yapmanız gereken şey, ''Steam Puan Dükkanı''na gidip, bu özel profili 10.000 puan karşılığında almak:

🔗 https://store.steampowered.com/points/shop/c/profilebundles/reward/198096

Adım 2:

Steam profilinize girin ve ''Profili Düzenle''ye basın. Daha sonradan sol kısımdan ''Özel Profil'' sekmesine tıklayıp açılan bölümde yeni aldığınız Dying Light 2 özel profilini seçin ve kaydedin.

Adsız.webp

Adım 3:

Görselde kırmızı kutucuk içinde belirttiğim ''Profil Arka Planı'' sekmesine tıklayın ve buradan profilinizde kullanmak istediğiniz arka planı seçin ve kaydet'e basın.

2.webp

Adım 4:

Adım 3'teki işlemin aynısını bu sefer ''Avatar'' sekmesine tıklayarak yapın ve profilinizde kullanmak istediğiniz avatarı veya avatar çerçevesini seçin. Kaydet demeyi unutmayın!

3.webp

Ve son! Profilinizdeki tema artık saydam gözükecek. İstediğiniz arka planı saydam tema ile kullanabilirsiniz. 10.000 puanınız yoksa 5.000 puana satılan yarı saydam temalı özel profil de mevcut, onu da kullanabilirsiniz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek sorun bu kadar puanimin olmamasi. 🥲
5.000 puana yarı saydam tema var, onu da tercih edebilirsiniz. O da yoksa 10.000 puan 50 TL karşılığında bazı sitelerde satılıyor, onlardan alabilirsiniz.

Benim arka planımdan dolayı öyle gelmiş olabilir, farklı sade arka planlarla kullanırsanız göz yormaz.

Peki o kadar puan yoksa ne yapacağız hocam?😅
Bazı sitelerde 50 TL karşılığında satılıyor, oradan temin edebilirsiniz.