Merhaba, bu konuda Steam profil temanızı nasıl aşağıdaki gibi saydam hale getireceğinizi anlatacağım:

Öncesi:

öncesi.webp

Sonrası:

sonrası.webp

Adım 1:

İlk yapmanız gereken şey, ''Steam Puan Dükkanı''na gidip, bu özel profili 10.000 puan karşılığında almak:

🔗 https://store.steampowered.com/points/shop/c/profilebundles/reward/198096

Adım 2:

Steam profilinize girin ve ''Profili Düzenle''ye basın. Daha sonradan sol kısımdan ''Özel Profil'' sekmesine tıklayıp açılan bölümde yeni aldığınız Dying Light 2 özel profilini seçin ve kaydedin.

Adsız.webp

Adım 3:

Görselde kırmızı kutucuk içinde belirttiğim ''Profil Arka Planı'' sekmesine tıklayın ve buradan profilinizde kullanmak istediğiniz arka planı seçin ve kaydet'e basın.

2.webp

Adım 4:

Adım 3'teki işlemin aynısını bu sefer ''Avatar'' sekmesine tıklayarak yapın ve profilinizde kullanmak istediğiniz avatarı veya avatar çerçevesini seçin. Kaydet demeyi unutmayın!

3.webp

Ve son! Profilinizdeki tema artık saydam gözükecek. İstediğiniz arka planı saydam tema ile kullanabilirsiniz. 10.000 puanınız yoksa 5.000 puana satılan yarı saydam temalı özel profil de mevcut, onu da kullanabilirsiniz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam değer mi 10000 Steam puanı sizce? 13000 var mış :)

Sizce hangisi daha iyi :D

1704137385360-png.6156

1704137410529.webp
1704137422791.webp

Dosya Ekleri

• 1704137385360.webp
    1704137385360.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 339
Hocam değer mi 10000 Steam puana sizce? 13000 var mış :)
Bence değer hocam, saydam tema ile çok iyi profiller yapılıyor. Mesela bir örnek:

1704137471384.webp

Bu yarı saydam tema ile yapılmış, 5.000 puana alınıyor. @Windows Vista en alttaki tamamen saydam yapıyor, ben onu tavsiye ederim ama o şekilde kullanmayın, arka planı ve avatarı değiştirin konuda anlattığım şekilde. Şu anki arka planınız güzel, onu kullanın saydam tema ile.

Merhaba, bu konuda Steam profil temanızı nasıl aşağıdaki gibi saydam hale getireceğinizi anlatacağım:

Adım 1:

İlk yapmanız gereken şey, ''Steam Puan Dükkanı''na gidip, bu özel profili 10.000 puan karşılığında almak:

Adım 2:

Steam profilinize girin ve ''Profili Düzenle''ye basın. Daha sonradan sol kısımdan ''Özel Profil'' sekmesine tıklayıp açılan bölümde yeni aldığınız Dying Light 2 özel profilini seçin ve kaydedin.

Eki Görüntüle 6132

Adım 3:

Görselde kırmızı kutucuk içinde belirttiğim ''Profil Arka Planı'' sekmesine tıklayın ve buradan profilinizde kullanmak istediğiniz arka planı seçin ve kaydet'e basın.

Eki Görüntüle 6135

Adım 4:

Adım 3'teki işlemin aynısını bu sefer ''Avatar'' sekmesine tıklayarak yapın ve profilinizde kullanmak istediğiniz avatarı veya avatar çerçevesini seçin. Kaydet demeyi unutmayın!

Eki Görüntüle 6138

Ve son! Profilinizdeki tema artık saydam gözükecek. İstediğiniz arka planı saydam tema ile kullanabilirsiniz. 10.000 puanınız yoksa 5.000 puana satılan yarı saydam temalı özel profil de mevcut, onu da kullanabilirsiniz:

Sizin profilinizi beğendim.Çizim vitrininiyle linkini atar mısınız?

Benimki nasıl?

Adım 1:

Adım 2:

Eki Görüntüle 6132

Adım 3:

Eki Görüntüle 6135

Adım 4:

Eki Görüntüle 6138

Screenshot_2024-03-13-18-21-01-210.webp

😊