Daha önce ücretsiz verilmiş ama kaldırılmış oyunları indirebiliyorsunuz bu yöntemle sadece, indirdiğiniz PES 2016'da bedava verilmiş myClub sürümü. Tüm oyun değil yani, 3-4 tane takım vardır yalnızca.
Evet, şahsen bana nostalajiyi yaşattı 3-4 takım. Bakmak isteyen bakabilir yinede,

Güncelleme, bu adresten Steam hesabınıza giriş yapılı ise PES 2017 demosunu indirebilirsiniz. Kütüphanemde değil tuşuna tıklayın.

App ID: 541180.

Linke tıklamak istemeyenler Steam'i açın> yukarıdan yardım bölümünden Steam desteği seçin> oyunlar, yazılım, vs.'ye tıklayın>arama kısmına Pro Evolution Soccer 2017 trial Edition yazın ve tıklayın>kütüphanemde değil seçeneğine tıklayın> ondan sonra Pro Evolution Soccer 2017 trial Edition'u indirin gibi bir şey yazar ona tıklayın>iptale basarsanız kütüphanenize eklenmiş olur.

PES 18 demoda niyeyse işlemedi hocam başka oyun var mı böyle deneyebileceğimiz :D @ozgunokia

Linke tıklamak istemeyenler Steam'i açın> yukarıdan yardım bölümünden Steam desteği seçin> oyunlar, yazılım, vs.'ye tıklayın>arama kısmına Pro Evolution Soccer 2017 trial Edition yazın ve tıklayın>kütüphanemde değil seçeneğine tıklayın> ondan sonra Pro Evolution Soccer 2017 trial Edition'u indirin gibi bir şey yazar ona tıklayın>iptale basarsanız kütüphanenize eklenmiş olur.

PES 18 demoda niyeyse işlemedi hocam başka oyun var mı böyle deneyebileceğimiz :D @ozgunokia
19'un SteamID'sine bakin, benim kutuphanemde var PES19 Lite diye. Vardi 10 takim falan onda.

PES 18 demoda niyeyse işlemedi hocam başka oyun var mı böyle deneyebileceğimiz :D @özgün
Rocket League ekledim yazan olmuş, benim bilgisayara erişimim yok diye bakamıyorum. Kodu 252950 deneyebilir misiniz? Lisans yok hatası mı var? Eğer olursa eklerim listeye.

19'un SteamID'sine bakin, benim kutuphanemde var PES19 Lite diye. Vardi 10 takim falan onda.
950100 hocam. Çalışırsa listeye eklerim bir arkadaş kontrol etsin.

592600 PES 2018 LITE. Deneyecek arkadaş varsa listeye eklerim olursa.

Rocket League ekledim yazan olmuş, benim bilgisayara erişimim yok diye bakamıyorum. Kodu 252950 deneyebilir misiniz? Lisans yok hatası mı var? Eğer olursa eklerim listeye.

950100 hocam. Çalışırsa listeye eklerim bir arkadaş kontrol etsin.
Rocket League ekleyemez, lisans hatasi verir. PES 19 calisiyor.

1746295055124.webp