Silip yeniden indirdim derken şöyle yaptım. Steam klasöründeki oyunu kesip masaüstüne yapıştırdım. Sonra kütüphaneden kaldıra basıp sildim. Yani dosyaları hiç silmedim tekrar tekrar indirmeyeyim diye. Sonra bir baktım 2016 2017 duruyor ama 2018 silinmiş, kütüphanede yok. Her seferinde tekrar kod ile kütüphaneye eklemem gerekiyor.

Konuyla ilgili destek sayfasındaki oyun kütüphanemde değil bağlantısıyla bilet açtım bakalım ne diyecekler... 🤓

Hocam oyun eskiden paralıydı o yüzden vermezler oyunu diye biliyorum.

Demo olmasına rağmen 2016 ve 2017’yi kütüphanenize eklemenizi sağladıysam ne mutlu bana :) Bu kadar ilgi göreceğini düşünmüyordum konunun, başka oyunların eğer APPID’sini bulursanız yazın böyle devam ettiririz,

Hocam oyun eskiden paralıydı o yüzden vermezler oyunu diye biliyorum.
Bakalım, sonuçlanınca yazarım.

Benim anlamadığım benim indirebildiğimi başkası indiremiyor, lisans hatası alıyor, benim lisans hatası alıp indiremediğimi başkası indirebiliyor. Hahaha.

Bir de nasıl olur da kütüphaneye eklediğim oyunu silince kütüphaneden komple gider? Çok garip.

@messigoatgerisiyok, Steam destek sayfasından oyunun kütüphanemden kaldırılmasını talep etmişim o yüzden kaldırılmış hahahahaha duy da inanma...

1746348555260.webp

Büyük ihtimalle PES 16 ücretsiz olduğu bilgisi doğru. Steam üzerinden asla futbol oyunu almadım. Zaten çok aram yoktur. Grafikleri yenileniyor ve PES13 çok oynadığım dönem PES14 almıştım. Malum yeni motorları ile ilk deneyleri olduğundan keyifli değildi. Bunu biraz oynadığımı hatırlıyorum. PES 16 ise 1.5 saat civarı oynamışım. Yani satın aldığım bir oyunu bu kadar oynayıp salmam genelde, büyük ihtimalle ücretsiz kütüphaneye eklemişim.

2025-05-04_14-11.webp

Bu arada ben önceden eklemişim. Komutları denemedim, yani çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.

Ya Win + R ye yazmak ya da bu Link'ten almak başka yol yok diye biliyorum.

Bende silinmedi, normalde siliniyordu bende de. Attığım linkten kütüphanemde değil deyip indirmeyi deneyin.
Silinmemesi olası değil. Steam’deki Demo oyunların tamamı, bilgisayardan silinince hesaptan da otomatik kaldırılıyor. Tutmanız olanaksız. Bu bilgiyi Steam Destek ekibi verdi. Ben de doğruladım hahaha.

IMG_3104.webp