Steam'de taksitli oyun almak istiyorum ancak daha önce hiç yapmadım. Aranızda yapanlar var mı veya yapılabiliyor mu? Fikir verirseniz sevinirim.

Steam'de taksit seçeneği yok ama güvenilir key satan Türk web sayfaları var onlar taksit seçeneği sunabiliyorlar. Ben bir dönem taksitli şekilde oyun satın alıyordum. Tabii Steam'de 180 TL olan oyunu 200 210 bandında satın alıyorsun ama bana ödeme kolaylığı sağladığı çok zaman oldu.

Steam'de taksit seçeneği yok ama güvenilir key satan Türk web sayfaları var onlar taksit seçeneği sunabiliyorlar. Ben bir dönem taksitli şekilde oyun satın alıyordum. Tabii Steam'de 180 TL olan oyunu 200 210 bandında satın alıyorsun ama bana ödeme kolaylığı sağladığı çok zaman oldu.
Hangi siteden yapıyordun, hatırlıyabiliyor musun ?

Hangi siteden yapıyordun, hatırlayabiliyor musun?

Kabasakalonline.
eTail.
DurmaPlay.
GameSatış.
Voidu.

Bu sitelere bir göz gezdirin ödeme kısmında taksit seçenekleri olabilir. Aldıkları komisyonlara bakın. Bir süredir taksitle oyun satın almıyorum ama aralarında elbet taksitli satış yapan vardır. Iyzico üzerinden genelde taksit seçenekleri oluyor. Oyunu direk satın alamıyorsanız Steam cüzdan kodu satışlarına bakın onlarda da taksit seçeneği olabilir.