Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İbrahim haskoğlu diye bilinen bir şahıs yüzünden CS2 ve Steam'e BTK tarafından inceleme başlatılmış. Büyük ihtimalle erişim engeli gelecek gibi görünüyor oyunlardaki lootbox sistemini kumar olarak nitelendirdiği için.

Düşünceleriniz nelerdir?

İnşallah gelir ve 2028 seçim sonucu netleşir.

1739996828280.webp

E şimdi Steam giderse Steamdeki oyunları da online oynayamayacağız değil mi? Atıyorum ben arkadaşlarımla Forest oynamaya devam edemeyeceğim anlamına mı geliyor? Yoksa sadece CS mi etkilenecek?

Instagram dediler sustuk DC dediler sustuk ama Steam'de dur burada işin rengi değişir kapanırsa eylem yapın VPN kullanmak istemiyorum.

Direkt Discord olayını başlatan oydu. Bakın kötü yaptı demiyorum ancak yazım dili yanlış. Hâlâ yanlış. Oyunu vs örnek gösteriyor.

Desene kardeşim Steam'den kasa için anahtar alırken KDV + vergi ödüyor insanlar yani LEGAL. Üstüne açtıkları kasanın parasını eline alamıyorlar Steam üzerinden. Steam'in kendi ekonomisi içinden kullanıyorlar diye.

Steam dışında sitelerden paraya çevirebiliriz evet ancak bu Steam'e göre bile İLLEGAL. Siteleri yasaklasınlar umrumda değil ama burada dümdüz yanlış bir dil ve habercilik var.
Yeni:

Kendisi beni engelledi, engellemekle kalmayıp yaptığım yorumu gizledi :)

1739997377179.webp
1739997397439.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.