SteelSeries Aerox 5 Wireless alınır mı acaba? İlk bilgisayarı aldım da Razer DeathAdder V3 aldım. Pişman oldum, durmadan aygıt algılanmadı hatası almaya başladım. Çözümü buldum yine aynısı oldu.
Ben de SteelSeries Aerox 5 Wireless almaya karar verdim, sizce alınır mı? FPS tabanlı oyunlar oynuyorum, Sniper oynuyorum.
Elim büyük, palm grip kullanıyorum. Başka modeller önerebilirsiniz.
SteelSeries Aerox 5 Wireless, FPS oyunlar için gayet iyi ve elin büyükse palm grip için uygun bir mouse. Hafif yapısı ve kablosuz olması artı. Razer DeathAdder V3’te yaşadığın sorunlar seni rahatsız ettiyse, Aerox 5 sağlam bir alternatif. Alternatif olarak Logitech G502 Hero veya Corsair M65 de palm grip için iyi seçenekler.
SteelSeries Aerox 5 Wireless alınır mı acaba? İlk bilgisayarı aldım da Razer DeathAdder V3 aldım. Pişman oldum, durmadan aygıt algılanmadı hatası almaya başladım. Çözümü buldum yine aynısı oldu.
Ben de SteelSeries Aerox 5 Wireless almaya karar verdim, sizce alınır mı? FPS tabanlı oyunlar oynuyorum, Sniper oynuyorum.
Elim büyük, palm grip kullanıyorum. Başka modeller önerebilirsiniz.
SteelSeries Aerox 5 Wireless, FPS oyunlar için gayet iyi ve elin büyükse palm grip için uygun bir mouse. Hafif yapısı ve kablosuz olması artı. Razer DeathAdder v3'te yaşadığın sorunlar seni rahatsız ettiyse, Aerox 5 sağlam bir alternatif. Alternatif olarak Logitech G502 Hero veya Corsair M65 de palm grip için iyi seçenekler.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...