Bütçe
5.000 TL

Quastyren

Uzman
SteelSeries Aerox 5 Wireless alınır mı acaba? İlk bilgisayarı aldım da Razer DeathAdder V3 aldım. Pişman oldum, durmadan aygıt algılanmadı hatası almaya başladım. Çözümü buldum yine aynısı oldu.
Ben de SteelSeries Aerox 5 Wireless almaya karar verdim, sizce alınır mı? FPS tabanlı oyunlar oynuyorum, Sniper oynuyorum.
Elim büyük, palm grip kullanıyorum. Başka modeller önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries Aerox 5 Wireless, FPS oyunlar için gayet iyi ve elin büyükse palm grip için uygun bir mouse. Hafif yapısı ve kablosuz olması artı. Razer DeathAdder V3’te yaşadığın sorunlar seni rahatsız ettiyse, Aerox 5 sağlam bir alternatif. Alternatif olarak Logitech G502 Hero veya Corsair M65 de palm grip için iyi seçenekler.

SteelSeries Aerox 5 Wireless alınır mı acaba? İlk bilgisayarı aldım da Razer DeathAdder V3 aldım. Pişman oldum, durmadan aygıt algılanmadı hatası almaya başladım. Çözümü buldum yine aynısı oldu.
Ben de SteelSeries Aerox 5 Wireless almaya karar verdim, sizce alınır mı? FPS tabanlı oyunlar oynuyorum, Sniper oynuyorum.
Elim büyük, palm grip kullanıyorum. Başka modeller önerebilirsiniz.
Sensörü rezalet fiyatına göre, ağır. 6 sene önceki Superligth'ın sensörü bile daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries Aerox 5 Wireless, FPS oyunlar için gayet iyi ve elin büyükse palm grip için uygun bir mouse. Hafif yapısı ve kablosuz olması artı. Razer DeathAdder v3'te yaşadığın sorunlar seni rahatsız ettiyse, Aerox 5 sağlam bir alternatif. Alternatif olarak Logitech G502 Hero veya Corsair M65 de palm grip için iyi seçenekler.

Logitech G PRO X Superlight palm grip değl değil mi onu alacaktım elime olmadı.

Hangisi önerdiğiniz var mı sensörü iyi olsun istiyorum CoD oyunları oynuyorum FPS tabanlı oyunlar. Palm grip kullanıyorum.

Bilindik markalar istiyorum Logitech SteelSeries filan onların mouse güzel oluyor CoD oynayacağım FPS tabanlı çok iyi sensör istiyorum.