Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

trexlio

Gelişen
Daha bugün aldım ve ses kulaklığın yani SteelSeries'in uygulamasını indirdim ancak uygulamadan da hiçbir şey yapılmıyor. Belki de ben nasıl yapılacağını bilmiyorum. Ekran görüntüsünde sonar kısmında Playback'lerin olduğu yerde "something went wrong" hatası alıyorum. Bunları nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 193
Son düzenleme:
Bağlantıyı kontrol edin, doğru girişlere doğru kabloyu taktığınızdan emin olun. Ardından bilgisayarı yeniden başlatın.
Aynı değişen bir şey yok.

Sorun kablolarda değil bence hocam. Bilgisayar kulaklığı görüyor ancak ses alabilmem için SteelSeries GG uygulmamasında Playback seçmem gerekiyor ama seçemiyorum. "something went wrong" hatası alıyorum birde no options diyor. Yani oralarda bir seçenek olması lazım ama çıkmıyor.

Fotoğrafta ünlem çıkıyor işte ünlem çıkmamalı.

Yardım edebilecek yok mu :(

Dosya Ekleri

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart modelinizi belirtir misiniz? Kabloları kasanın ön girişine mi, kasa arkasından anakarta mı taktınız?
B450M Pro M.2 Max

Anakart modelinizi belirtir misiniz? Kabloları kasanın ön girişine mi, kasa arkasından anakarta mı taktınız?
Arkasındaki renkli kablo girişine taktım. Yeşil kabloyu yeşil girişe, Kırmızı kabloyu kırmızı girişe soktum.

Yazılımı kaldırıp, farklı bir sürüm yükler misiniz?

Az önce kulaklığı aldığım MediaMarkt mağazasına gittim ve hiçbir program yüklemeden direkt kulaklığı çalıştırdılar. Acaba benim renkli kablo girişlerinde mi sorun var?

Bunu da denedim çünkü, olmamıştı.

Şu an PC'de kulaklık takılı adamlar nasıl yaptıysa bende yaptım ama mağazadaki bilgisayarda çalışıyor benim evdeki bilgisayarımda çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör: