Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2500
İki farklı cihazda hem Arctis Nova 1 hem de BlackShark V2 X kullanıyorum. İkisinin de ses kaliteleri neredeyse aynı, fark yok denecek kadar az. Fakat mikrofon konusunda Razer daha iyi, ağırlık konusunda ise SteelSeries önde. Bu durumda tercihi kendine göre yapabilirsin. Fifine içinse fikrim yok ama Razer ile neredeyse aynı diye duymuştum.
Başlıkta 1 burada 3 yazıyor. Doğrusu hangisi? Çünkü SteelSeries Arctis Nova 3 3.000-3.500 TL bandında.
arctis 1de mikrofon problemi yaşayanları gördüm siz bir sorun yaşadınızmı?
büyük ihtimal bi hata oldu benim söylediğim arctis 1İki farklı cihazda hem Arctis Nova 1 hem de BlackShark V2 X kullanıyorum. İkisinin de ses kaliteleri neredeyse aynı, fark yok denecek kadar az. Fakat mikrofon konusunda Razer daha iyi, ağırlık konusunda ise SteelSeries önde. Bu durumda tercihi kendine göre yapabilirsin. Fifine içinse fikrim yok ama Razer ile neredeyse aynı diye duymuştum.
Başlıkta 1 burada 3 yazıyor. Doğrusu hangisi? Çünkü SteelSeries Arctis Nova 3 3.000-3.500 TL bandında.
shockedblackguy
Üstün
Sorun değil de dışarıdaki bütün sesleri alıyor. Razer'da öyle bir durum yok. Süngersiz olduğu için sanırım, yan odadaki sesleri bile alıyordu mikrofonu bazen can sıkıcı olabiliyor, özellikle oyun içi konuşmalarda vs.arctis 1de mikrofon problemi yaşayanları gördüm siz bir sorun yaşadınızmı?
shockedblackguy
Üstün
H6'nın mikrofonu daha iyi diyorlar bazı yerlerde, arkadaşım da H6 aldı ve memnun. Bazı incelemelerde de ses performansı aynı veya bir tık üstte diyorlar. RGB'si de var ve görünüşü daha güzel bence.Hocam H9 üst modeli değilmi neden H6 yı önerdiniz?
Yeni konular
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide