Bütçe
2500

ayberkb1

Çalışkan
2000-2500 TL bütçem var, çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum. SteelSeries Arctis Nova 1,Razer BlackShark V2 X ve Fifine H9 arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim? Bu bütçede önerebileceğiniz başka kulaklık var mı?

Son düzenleme:
İki farklı cihazda hem Arctis Nova 1 hem de BlackShark V2 X kullanıyorum. İkisinin de ses kaliteleri neredeyse aynı, fark yok denecek kadar az. Fakat mikrofon konusunda Razer daha iyi, ağırlık konusunda ise SteelSeries önde. Bu durumda tercihi kendine göre yapabilirsin. Fifine içinse fikrim yok ama Razer ile neredeyse aynı diye duymuştum.

Başlıkta 1 burada 3 yazıyor. Doğrusu hangisi? Çünkü SteelSeries Arctis Nova 3 3.000-3.500 TL bandında.

arctis 1de mikrofon problemi yaşayanları gördüm siz bir sorun yaşadınızmı?

İki farklı cihazda hem Arctis Nova 1 hem de BlackShark V2 X kullanıyorum. İkisinin de ses kaliteleri neredeyse aynı, fark yok denecek kadar az. Fakat mikrofon konusunda Razer daha iyi, ağırlık konusunda ise SteelSeries önde. Bu durumda tercihi kendine göre yapabilirsin. Fifine içinse fikrim yok ama Razer ile neredeyse aynı diye duymuştum.

Başlıkta 1 burada 3 yazıyor. Doğrusu hangisi? Çünkü SteelSeries Arctis Nova 3 3.000-3.500 TL bandında.
büyük ihtimal bi hata oldu benim söylediğim arctis 1

arctis 1de mikrofon problemi yaşayanları gördüm siz bir sorun yaşadınızmı?
Sorun değil de dışarıdaki bütün sesleri alıyor. Razer'da öyle bir durum yok. Süngersiz olduğu için sanırım, yan odadaki sesleri bile alıyordu mikrofonu bazen can sıkıcı olabiliyor, özellikle oyun içi konuşmalarda vs.