12601

Başarılı
Son 6 ayın en iyi fiyatı. Normal fiyatına da çokça önerdiğim bir kulaklık. Özellikle konfor açısından sizi gayet memnun edecektir. Bu fiyata kaçırılmamalı bence.

Screenshot_20250415_230608_Akake.webp

https://www.naysapp.com.tr/firsatlar/mediamarkt

Üstüne Nays'ın şu kampanyasınıda ekleyince 4449TL'ye denk geliyor.

Bu fiyata kaçırılmamalı bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Müthiş fiyat. Aylar önce 5400 civarlarından almıştım. İhtiyacı olan, almayı düşünenler kaçırmasın 10 numara kulaklık.

Uzun zamandır almayı düşünüyorum hocam sizce nasıl kalitesi mikrofon kullanım süresi falan ya Razer'ya da HyperX almayı düşünüyordum.

Mikrofon kalitesi çok iyi, karşıya net ve pürüzsüz ses iletiyor. PC'de ve ara sıra BT ile telefona bağlayıp telefon görüşmesi için kullanıyorum, şikayet eden veya rahatsız olan olmadı. Ek olarak mikrofonu yapay zeka destekli. Son sese alsam bile uğultu, cızırtı, dip ses yapmıyor, CS'de güzel ses kasılıyor. Gecikme yok, anında tepki alıyorsunuz. Haftada 2-3 gün, akşam saatlerinde birkaç saatliğine kullanıyorum, şarjı çok uzun süre dayanıyor. Vadettiği kağıt üstündeki verileri ( 60 saat civarı olması lazım ) yakalayabilirsiniz. Konfor olarak da çok memnunum, çok hafif bir kulaklık. Terleme veya ağrı yapmıyor. Yıllarca Arctis 5 kullandıktan sonra buna geçtim ( kablosuz istediğim için ), konforu aynı onun gibi.

Bende çok uzun zamandır kablosuz arıyordum ama ne alsam diye düşünüyordum sonra bir arkadaş tavsiyesi üzerine bunu almayı düşünüyorum artık, peki şarjı felan ne kadar gidiyor

Bende çok uzun zamandır kablosuz arıyordum ama ne alsam diye düşünüyordum sonra bir arkadaş tavsiyesi üzerine bunu almayı düşünüyorum artık, peki şarjı falan ne kadar gidiyor.

Dediğim gibi oturup hesaplamadım ama haftalardır şarja takmıyorum, en son 85-90 civarında doldurmuştum şu an %51 seviyelerinde. Haftada 2-3 gün, akşamları birkaç saat kadar kullanıyorum kulaklığı, muhtemelen 2 hafta kadar daha şarj ihtiyacım olmayacak. Zaten bir yemek yiyip gelene kadar şarjı dolduruyor. Benim en ufak şikayetim olmadı kulaklıktan yana, klasik SteelSeries kalitesi, adamlar yapmış. Verdiğim parayı sonuna kadar hak eden bir kulaklık oldu, memnun olduğum için de bu bütçelerde gönül rahatlığıyla insanlara önerebiliyorum. Yazılım tarafı da dolu, inceleme videolarına bir bakın mutlaka.