Her aradığın var hocam, Nova 5'te memnun eder diyebilirim.
Müzik dinlemek istediğin zamanlar hazır EQ ayarları var, oradan müzik zevkine göre seçimler bile yapabiliyorsun.
Oynadığın oyunlar için hazır EQ ayarları var, oradan seçiyorsun, keyfine bakıyorsun.
Benim Arctic Nova Pro Wireless kulaklığım böyle duruyor hocam.
Kafa süngeri bir kere dökülme asla yapmıyor çünkü kafa bandı kullanıyor SteelSeries, çıkarıp yıkayabiliyorsun. Pislendiği zaman yedek olarak almak istersen alıp takıyorsun, çok rahat şekilde her şeyi yapabiliyorsun.
Her aradığın var hocam Nova 5'te memnun eder diyebilirim.
Müzik dinlemek istediğin zamanlar hazır EQ ayarları var oradan müzik zevkine göre seçimler bile yapabiliyorsun.
Oynadığın oyunlar için hazır EQ ayarları var oradan seçiyorsun keyifine bakıyorsun.
Yaklaşık 2-3 haftadır Asus ROG Pelta modelini aktif olarak kullanıyorum. Bu süreçte kulaklığı sadece oyun oynarken değil; müzik dinlerken, Discord’da uzun saatler sohbet ederken ve film izlerken de taktım. Yani kısa bir denemenin ötesinde, ürünü tam anlamıyla bir "günlük kulaklık" gibi deneyimledim.
Değerlendirmemi yaparken benim için en kritik olan dört unsura odaklandım: Konfor, mikrofon performansı, müzik kalitesi ve kablosuz bağlantı stabilitesi.
İlk İzlenim
Kutuyu açtığımda beni karşılayan ilk şey kulaklığın şaşırtıcı...
Yaklaşık 2-3 haftadır Asus ROG Pelta modelini aktif olarak kullanıyorum. Bu süreçte kulaklığı sadece oyun oynarken değil; müzik dinlerken, Discord’da uzun saatler sohbet ederken ve film izlerken de taktım. Yani kısa bir denemenin ötesinde, ürünü tam anlamıyla bir "günlük kulaklık" gibi deneyimledim.
Değerlendirmemi yaparken benim için en kritik olan dört unsura odaklandım: Konfor, mikrofon performansı, müzik kalitesi ve kablosuz bağlantı stabilitesi.
İlk İzlenim
Kutuyu açtığımda beni karşılayan ilk şey kulaklığın şaşırtıcı...
Orta büyüklükte kulağım. Eski kulaklığım kulak kepçemi bir süre sonra ağrıtıyordu, rahat oturuyor mu kulaklık? Yazılım desteği iyi mi? Ayrıca plastik malzemesi kaliteli mi?