Ethem Efe
Üstün
Hayır, yine Pelta öneririm.Hikayeli veya rekabetçi oyunlar için öneri Nova mı oluyor yani, çok müzik dinlemiyorum şahsen.
Zamanında ben de ikilemde kaldım ancak gerek yok, Pelta alın.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, yine Pelta öneririm.Hikayeli veya rekabetçi oyunlar için öneri Nova mı oluyor yani, çok müzik dinlemiyorum şahsen.
Ses hissiyatı premium bir his yaşatıyor mu? Bas, tiz, vokal vb.
Hayır, yine Pelta öneririm.
Zamanında ben de ikilemde kaldım ancak gerek yok, Pelta alın.
Her aradığın var hocam Nova 5'te memnun eder diyebilirim.
Müzik dinlemek istediğin zamanlar hazır EQ ayarları var oradan müzik zevkine göre seçimler bile yapabiliyorsun.
Oynadığın oyunlar için hazır EQ ayarları var oradan seçiyorsun keyifine bakıyorsun.
Biriniz farklı diyor biriniz farklı daha da kafam karıştı ben zatne ikisini de beğendim ama hangisi bır tık daha iyi tercih onu anlayamadım![]()
Hocam gönlün hangisini almak istiyorsa onu al en iyisi.![]()
Pelta biraz ped konusunda zorluyormuş. Onu fark ettim ben de; sizinki Pro versiyon, belki bu yüzden çok memnunsunuzdur.
Gönlüm ikisi de diyorama seçim yapmak zorundayım ve kararsız bir insanım.
Pro İbaresi olması daha iyi olduğunu göstermez...
Pelta kullanıyorum.
Pro ibaresinin olması daha iyi olduğunu göstermez...
Pelta kullanıyorum.
İnceleme Konu 'ASUS ROG Pelta'
Kullanım Deneyimi ve İlk İzlenim
Yaklaşık 2-3 haftadır Asus ROG Pelta modelini aktif olarak kullanıyorum. Bu süreçte kulaklığı sadece oyun oynarken değil; müzik dinlerken, Discord’da uzun saatler sohbet ederken ve film izlerken de taktım. Yani kısa bir denemenin ötesinde, ürünü tam anlamıyla bir "günlük kulaklık" gibi deneyimledim.
Değerlendirmemi yaparken benim için en kritik olan dört unsura odaklandım: Konfor, mikrofon performansı, müzik kalitesi ve kablosuz bağlantı stabilitesi.
İlk İzlenim
Kutuyu açtığımda beni karşılayan ilk şey kulaklığın şaşırtıcı...
- Ethem Efe
- asus asus rog rog
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri
Küçük, bana hafif büyük geliyor ama rahatsız edecek derecede değil.Tabii ki, ben biraz fiyat ibaresine baktım.
Kulak boyutunuz normal mi?
Orta büyüklükte kulağım. Eski kulaklığım kulak kepçemi bir süre sonra ağrıtıyordu, rahat oturuyor mu kulaklık? Yazılım desteği iyi mi? Ayrıca plastik malzemesi kaliteli mi?Küçük, bana hafif büyük geliyor ama rahatsız edecek derecede değil.
Orta büyüklükte kulağım. Eski kulaklığım kulak kepçemi bir süre sonra ağrıtıyordu, rahat oturuyor mu kulaklık?