Bütçe
3500
E yazılım uygulamasını silip yükleyince düzeliyor bi süre. Donanımsal bir arıza olsa yazılımın bir katkısı olmaz ki?
Her ürünün içinde driver için aslında minik bi çip bulunur. Razerdada aynı problemi yaşıyordum iade ettim. Belki kulaklıgın yazılımı doğru kodlanmamış olabilir.

Selam, kulaklık elime dün geçti. Stok EQ'su kötü olduğu için kendim EQ yapmayı denedim fakat EQ ayarı yapınca ses kalitesi inanılmaz düşüyor. Hâlihazırda bu kulaklığı kullanıp FPS tarzı oyun oynayan varsa EQ ayarlarını paylaşabilir mi?
(Not: Kulaklıktan ses boğuk geliyor fakat ben temiz ses seviyorum, bunun için arttırmam veya düşürmem gereken ayar hangisi? Bass, mid range, high vb.)

Çözebildin mi sorunu benim iade sürem geçti ancak bu ses ayarını halledemedim.

Hocam istiyorsan benim kullandığım EQ ayarını atayım, bir nebze de olsa daha iyi. Ben kulaklığı iadeye yolladığım için çözmeye uğraşmadım. Siz hangi rengini almıştınız?

Eski EQ ayarınızı mı? Yoksa yeni mi aldınız anlamadım.
Beyaz rengini aldım Nova 5 Xbox olanı. Ben de bugün EQ ayarı yaptım daha iyi oldu Valorant dışı bir oyunda henüz denemedim ama sizin EQ ayarını da alabilirim.

Eski EQ ayarınızı mı? Yoksa yeni mi aldınız anlamadım.
Beyaz rengini aldım Nova 5 Xbox olanı. Ben de bugün EQ ayarı yaptım daha iyi oldu Valorant dışı bir oyunda henüz denemedim ama sizin EQ ayarını da alabilirim.
Hocam ben de beyazını aldım, acaba sorun beyazında mı onu düşünmeye başladım çünkü. Bir sürü güzel yorum var fakat kötü yorum da az değil. Garibime gitti. EQ ayarını kulaklık bendeyken yapmıştım. Ama galiba frekanstan kaynaklı ses bozuluyor. Sizde o sorun olmuyorsa bir deneyin bunu.

Hocam ben de beyazını aldım, acaba sorun beyazında mı onu düşünmeye başladım çünkü. Bir sürü güzel yorum var fakat kötü yorum da az değil. Garibime gitti. EQ ayarını kulaklık bendeyken yapmıştım. Ama galiba frekanstan kaynaklı ses bozuluyor. Sizde o sorun olmuyorsa bir deneyin bunu.

Ben şu an hallettim sanırım ya CS de normaldi sesler Valorant da garipti. Deneyeceğim kaydettim sağ ol.

Normal 96000Hz'di stüdyo kalitesi olanı seçtim fakat pek bir değişiklik yok gibi.

Cloud 3'ten memnun musunuz hocam?
Dostum asla alınacak bir kulaklık değilmiş şu an kullanıyorum hem dip ses var hem de ses yüksekteyken patlamalar yapıyor yazılımı zaten berbat hiç bulaşılacak bir kulaklık değilmiş...

Hatta son zaman sol taraftan sağa göre bir tık daha az ses geliyor çözemedim bile o durum.
Ne oldu hocam ne yaptınız?

Son düzenleyen: Moderatör: